Prosím, kdo z Plzně a okolí používáte program Apple Logic Studio, nabízím fin. odměnu za položení základů do mého života Díky.
kontakt : vp.71@centrum.cz
Ak by sa nikto nenašiel tak skús youtube. Ja som pred rokom tiež začal s logicom a som z neho stále nadšený. Chce to trochu trpezlivosti ale na youtube nájdeš fakt všetko čo chceš vedieť.
skús začať s týmto. je to mladý chalan ale od neho som sa skoro všetko naučil. a to neviem moc po anglicky. úplne zrozumitelne tam vysvetluje základy aj pokročilejsie veci
Bonno... Spravny chlap nepouziva manual ;-] niet nad caro samobjavovania, co je na co, ako to funguje, atd. To co ziskas ako samouk sice potrva o cosi dlhsie, ale dostanes to "do krvi" :-] pokial nie si uplny laik (nezmienujes sa o tom) nemal by byt ziadny problem a jedine co ti chyba je trpezlivost :-] Aby si tu po mesiaci - dvoch nezakladal topic "ako spravit song"... :-]
jako joo, ale nejvic mi efektivita stoupla, kdyz jsem zacal poradne ve volnejch chvilich cist manualy. stejne jsem neprecetl manualy ke vetsine veci, co mam, ale aspon DAW mam docela dobre nastudovany temer 'cover to cover' a myslim, ze se to vyplati.