Po dlouhy dobe jsem zas nahodil Logic a nejak mi nejde presne zkopirovat/duplikovat automatizace, vzdy kdyz ji zkopiruju, tak to nedrzi konec ty predchozi casti viz :
http://ekeaze.cz/ezone/Logic%20ProScreenSnapz001.mov
jak kopirujete / duplikujete automatizaci ?
Kopirovani automatizace v Logic Pro
- Pavel Vantuch
Re: Kopirovani automatizace v Logic Pro
Ten výběr v tom videu přesahuje výběr 2 taktů, takže to ani sednou nemůže. Aspoň to tak na první pohled vypadá.
Osobně to kopíruju společně v "nudlí", takže to vychází přesně. Popř. pokud se ty události opakují několikrát za sebou, tak se z toho 2taktovýho cucku (berme jako příklad) dá udělat loop a nemusíš nic duplikovat.
Osobně to kopíruju společně v "nudlí", takže to vychází přesně. Popř. pokud se ty události opakují několikrát za sebou, tak se z toho 2taktovýho cucku (berme jako příklad) dá udělat loop a nemusíš nic duplikovat.
myslim ze nepresahuje protoze mam snap automation a i snap to absolute value co se tyce kresleni ty automatizace a selekce automatizace se udela k tem prislusnym bodum kam ji natahnu...
tou nudli myslis midi/audio klip ?
s tim kdyz se kopiruje tak to udla presne , ale kdyz mas treba nejakou grupu na ni automatizaci treb filtru tak se to s klipem kopirovat neda..
k tomu loopu... no ale kdyz treba klip loopuju tak se neloopuje dale s automatizaci...
kazdopadne to poresim ze si tam na tu stopu prdnu prazdnej klip a zkopiruju to stim a pak ho vymazu...
jinak dik
tou nudli myslis midi/audio klip ?

k tomu loopu... no ale kdyz treba klip loopuju tak se neloopuje dale s automatizaci...
kazdopadne to poresim ze si tam na tu stopu prdnu prazdnej klip a zkopiruju to stim a pak ho vymazu...
jinak dik
- Pavel Vantuch
Jo, s tím loopem máš pravdu. Už bych to asi dneska měl zapíchnout
Ano, nudlí jsem myslel klip

Ano, nudlí jsem myslel klip