Logic 11 zdarma pro majitele Logic 10?
Logic 11 zdarma pro majitele Logic 10?
Pochopil jsem správně, že zítra má vyjít nová verze Logic 11, a že má být pro ty, co mají koupenou verzi 10 zdarma? 

Re: Logic 11 zdarma pro majitele Logic 10?
Ano, tak to byla pravda, ráno jsem se už díval na videa Logic 11. Vypadá to zajímavě, ale čekal jsem, že uvidím i nějaké nové synths a update Alchemy, sampleru atd...
Ale tak aspon si si pokecal no... Celkovo to tu zije dost bujaro, mali by sme sa krotit.
Tak jde hlavně o to, kdo má Apple/Logic, že 

Ani nie, to tak celkovo som myslel.
Naposledy upravil(a) dano dne 14 kvě 2024 19:01, celkem upraveno 1 x.
Dnes jsem aktualizoval Tome a právě stahuju nové sounds library.
Logic je u mna momentalne number one, skladam v nom 5 rokov a cim ho dlhsie pouzivam, tym viac vidim aky je premysleny a genialny a pritom jednoduchy, navyse tam nie su takmer ziadne bugy, takze nie je co riesit a zvukovo som sa posunul o hodny kus dopredu oproti minulosti, takze ja osobne sa velmi tesim na nasledujucich minimalne 10 rokov jeho dalsieho vyvoja a pracu v nom.
Keby som dnes zacinal s muzikou, s pravdepodobnosotu hraniciacou s istotou by som tiez uz siel do Logicu. Ale zacinal som v praveku - Cubase + Atari 1040STFM a nejako sa mi uz vobec nechce ucit pracovat s inym DAW. Radsej tu energiu a cas dam do tvorby.
Já jsem s Logicem taky naprosto spokojený.
Dano: taky jsem začínal v Cubase, pak jsem si kdysi dávno
koupil MacBook a přešel jsem na Logic 
Demsky: ano, mám to podobně, mě ta přehlednost a geniální jednoduchost uklidňuje ve smyslu soustředění se na práci, nebo lépe na tvorbu. Chystám teď dvě zvukové instalace (quad) a musím říct, že i v tom "žánru" se mi v Logicu výborně pracuje.
Dano: taky jsem začínal v Cubase, pak jsem si kdysi dávno

Demsky: ano, mám to podobně, mě ta přehlednost a geniální jednoduchost uklidňuje ve smyslu soustředění se na práci, nebo lépe na tvorbu. Chystám teď dvě zvukové instalace (quad) a musím říct, že i v tom "žánru" se mi v Logicu výborně pracuje.