Logic 9 - recording screenu pro pouziti ve videu

Vše o sekvenceru Apple Logic
Odpovědět
Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Logic 9 - recording screenu pro pouziti ve videu

Příspěvek od TOM-Thak » 22 úno 2014 12:11

Ahoj,
nemáte někdo ještě náhodou Logic 9? Nebyl by někdo té dobroty a dokázal by nahrát nějakou jednoduchou práci v session
pohyb v mixu.. apod. potřeboval bych nějaký fake záběr z logic 9 do svého aftermovie, ale nemám to kde vytvořit. Ono to tam bude ve finále jen pár sekund třeba 3-5sekund záběr ze screenu, ale nechci to ripovat odněkud z webu, aby to bylo pak v dobré kvalitě 1080p
nějaká mp4ka nebo tak něco.

Nebyl by někdo té dobroty? :oops:

Uživatelský avatar
Oxyygen
Profesionál
Příspěvky: 3166
Registrován: 06 čer 2002 19:22

Re: Logic 9 - recording screenu pro pouziti ve videu

Příspěvek od Oxyygen » 22 úno 2014 14:07

jeste ji mam. Popis mi jakou cinnost ti mam nahrat
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Radio United
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: Logic 9 - recording screenu pro pouziti ve videu

Příspěvek od TOM-Thak » 22 úno 2014 16:19

Stačilo by kdyby tam bylo v session několik stop pod sebou klidně audio stopy.. pojmenovaný třeba

Synth Lead
Mid Bass
Sub Bass
Kick low
Kick high
Pad
Sidechain

prostě aby to působilo jako elektronika a na tom naházený nějaký efekty, aby mix působil plně..
no a stačí pustit play aby tam něco lítalo a hýbat něčím v mixu normálně úrovněma šavlí

Bude to tam fakt jen chvíli, takže jen aby to vypadalo jako plněj projekt ve fullscreenu MACA on se ten logic dá nějak přepnout na FULL, ať tam neni vidět zbytečně něco z panelů MAC OSX.

Nemusíš dělat nic dlouhýho max. 1 minuta.

Uživatelský avatar
Oxyygen
Profesionál
Příspěvky: 3166
Registrován: 06 čer 2002 19:22

Re: Logic 9 - recording screenu pro pouziti ve videu

Příspěvek od Oxyygen » 22 úno 2014 17:47

staci ti to do zejtra?
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Radio United
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: Logic 9 - recording screenu pro pouziti ve videu

Příspěvek od TOM-Thak » 22 úno 2014 17:49

Uplne v pohode.. seš moje záchrana.. My jsme točili začátek jednoho mého aftermovie ve studiu, kde měli logic 9, protože to mám teď doma dost v rozkladu no a rádi bychom tam dali kus screenu logicu jako prostřih, aby to nebyla nuda. Díky moc!

Coal
Příspěvky: 66
Registrován: 03 úno 2009 14:30

Re: Logic 9 - recording screenu pro pouziti ve videu

Příspěvek od Coal » 24 úno 2014 13:48

IshowU.

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: Logic 9 - recording screenu pro pouziti ve videu

Příspěvek od TOM-Thak » 24 úno 2014 13:51

Vyřešeno. Můžeme to tu zamknout prosím?

Díky

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Re: Logic 9 - recording screenu pro pouziti ve videu

Příspěvek od Kermitak » 24 úno 2014 14:03

Ne, proc by se to melo zamykat? Co to je za manii v posledni dobe zamykat temata, kde tazatel dosel k reseni? Prece v budoucnu nekdo muze resit podobnej problem, pripadne nekdo muze pripsat nejaky dalsi uzitecny informace a nemusime tu kvuli tomu mit milion podobnych temat.

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: Logic 9 - recording screenu pro pouziti ve videu

Příspěvek od TOM-Thak » 24 úno 2014 14:48

OK, dobře. Já jen nechtěl osobním dotazem už dál zasí*at forum.

Odpovědět