Logic Express 7.2 nevidí Hypersonic II.

Vše o sekvenceru Apple Logic
Odpovědět
Uživatelský avatar
judik
Příspěvky: 192
Registrován: 08 říj 2007 11:22

Logic Express 7.2 nevidí Hypersonic II.

Příspěvek od judik » 15 črc 2008 10:34

Máte někdo tip v čem je problém? Instalace Hyper. II. jako AU proběhla klasicky v Logicu ale v nabídce AU instrumentů není. Zkoušel jsem Sampletank II. a ten se v Log. zobrazuje bez problémů...
:: Kurzwei SP4-7 :: Maschine Mikro MK2 ::

Uživatelský avatar
Pavel Vantuch
Příspěvky: 1278
Registrován: 23 úno 2003 12:07

Příspěvek od Pavel Vantuch » 15 črc 2008 11:03

Překontroloval bych instalaci = plugin by měl být v /Library/Audio/Plug-Ins/Components

Uživatelský avatar
judik
Příspěvky: 192
Registrován: 08 říj 2007 11:22

Příspěvek od judik » 15 črc 2008 11:08

Pavel Vantuch píše:Překontroloval bych instalaci = plugin by měl být v /Library/Audio/Plug-Ins/Components
díky moc, omrknu to :)
:: Kurzwei SP4-7 :: Maschine Mikro MK2 ::

Uživatelský avatar
judik
Příspěvky: 192
Registrován: 08 říj 2007 11:22

Příspěvek od judik » 17 črc 2008 08:42

Tak jsem omrknul tu lokalizaci pro AU instrumenty v Components a Hypersonic tam je, spolecne s Amplitube, ktery se zobrazuje. Hypersonic nadale videt neni :( ... pokud mate nejaky tip, predem diky...
:: Kurzwei SP4-7 :: Maschine Mikro MK2 ::

Uživatelský avatar
Pavel Vantuch
Příspěvky: 1278
Registrován: 23 úno 2003 12:07

Příspěvek od Pavel Vantuch » 17 črc 2008 08:58

V Logicu je Audio Units Manager, tam by měl být Hypersonic vidět a hádám, že tam patrně bude nějaký konflikt. Zkusil bych jej v tom okně aktivovat ručně.

Uživatelský avatar
judik
Příspěvky: 192
Registrován: 08 říj 2007 11:22

Příspěvek od judik » 18 črc 2008 15:28

Vyřešeno :) ... díky za tipy. Bylo nutno provést update Hypersonicu. Předtím nebyl vidět ani v tom manageru, prestože ve složce Components původní instalace byla...
:: Kurzwei SP4-7 :: Maschine Mikro MK2 ::

Odpovědět