LOGIC na 2 počítačích

Vše o sekvenceru Apple Logic
Odpovědět
Uživatelský avatar
Prvotsky
Příspěvky: 1175
Registrován: 23 kvě 2006 14:22

LOGIC na 2 počítačích

Příspěvek od Prvotsky » 09 kvě 2012 18:39

Ahoj,

koketuju s myšlenkou, že bych časem zakoupil stolního imaca na doma - hlavně na hudbu a notas bych si nechal na práci + logic

Samozřejmě by mi vyhovovalo , kdybych mohl mít svůj koupenej logic na obou kompech..

Na mac forech jsem cetl že je to možné - že licence je vydaná na jeden notas a jeden stolní počítač v prípadě totožného majitele..

A zde je otázka:

nemáte někdo zkušenost jak moc se v tom rejpou?
Já mám totiž svůj stávající notas koupenej na firmu mého známého ,ale i maca bych si kupoval uz na sve ičo..

Je při tom procesu potřeba doložit fakturu?

Díky
P.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21268
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: LOGIC na 2 počítačích

Příspěvek od Pytkin » 09 kvě 2012 19:07

oni sa v tom nerypu vobec .. bude ti to fungovat aj na 10 pocitacoch .. je to len vec , ci to pouzivas v suhlade s licenciou .. ak ak v licencii je ze to mozes mat ja notebooku aj stolnom pocitaci , tak to bude vsetko v absolutnom poriadku ..

lottewerther
Příspěvky: 124
Registrován: 31 led 2003 03:20

Re: LOGIC na 2 počítačích

Příspěvek od lottewerther » 09 kvě 2012 19:35

Já s tím žádný problém neměl. Měl jsem Logic na minimacu a pak jsem koupil macbook. Stačilo otevřít svůj účet u appstore a nainstalovat.

Uživatelský avatar
jakubt
Příspěvky: 246
Registrován: 17 zář 2009 12:18

Re: LOGIC na 2 počítačích

Příspěvek od jakubt » 09 kvě 2012 23:55

Na dva počítače to nainstalovat jde, a licence to dovoluje. Nikdo se v tom nerýpe, naťukáš sériové číslo a hotovo.
Je tam omezení, že ho nelze mít spuštěný zároveň na více než jednom počítači ve stejné lokální síti (aspoň u krabicové verze to tak je, u verze z appstore už možná ne).

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21268
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: LOGIC na 2 počítačích

Příspěvek od Pytkin » 10 kvě 2012 00:31

u appstore verzie ziadne seriove cislo neni a pobezi to na lubovolnom pocte pocitacov bez obmedzenia .. jedine obmedzenie je licencia ..

tempoautomatix
Příspěvky: 5
Registrován: 15 led 2012 09:48

Re: LOGIC na 2 počítačích

Příspěvek od tempoautomatix » 10 kvě 2012 07:03

je to tak, z appstore není problém to instalovat pořád dokola. mám stabilně na mac mini a nedávno jsem přeinstalovával macbook pro - stačilo se přihlásit do appstore a jednoduše znovu stáhnout a nainstalovat...

Uživatelský avatar
Prvotsky
Příspěvky: 1175
Registrován: 23 kvě 2006 14:22

Re: LOGIC na 2 počítačích

Příspěvek od Prvotsky » 10 kvě 2012 12:33

Super!

Tak to vypadá že by to mělo být v pořádku...

Jenom - nemám logic z appstoru,ale fyzicky koupenou krabici...

Ale to bude taky evidentně v pohodě..

Odpovědět