Ahoj,
koketuju s myšlenkou, že bych časem zakoupil stolního imaca na doma - hlavně na hudbu a notas bych si nechal na práci + logic
Samozřejmě by mi vyhovovalo , kdybych mohl mít svůj koupenej logic na obou kompech..
Na mac forech jsem cetl že je to možné - že licence je vydaná na jeden notas a jeden stolní počítač v prípadě totožného majitele..
A zde je otázka:
nemáte někdo zkušenost jak moc se v tom rejpou?
Já mám totiž svůj stávající notas koupenej na firmu mého známého ,ale i maca bych si kupoval uz na sve ičo..
Je při tom procesu potřeba doložit fakturu?
Díky
P.
LOGIC na 2 počítačích
Re: LOGIC na 2 počítačích
oni sa v tom nerypu vobec .. bude ti to fungovat aj na 10 pocitacoch .. je to len vec , ci to pouzivas v suhlade s licenciou .. ak ak v licencii je ze to mozes mat ja notebooku aj stolnom pocitaci , tak to bude vsetko v absolutnom poriadku ..
-
Já s tím žádný problém neměl. Měl jsem Logic na minimacu a pak jsem koupil macbook. Stačilo otevřít svůj účet u appstore a nainstalovat.
Na dva počítače to nainstalovat jde, a licence to dovoluje. Nikdo se v tom nerýpe, naťukáš sériové číslo a hotovo.
Je tam omezení, že ho nelze mít spuštěný zároveň na více než jednom počítači ve stejné lokální síti (aspoň u krabicové verze to tak je, u verze z appstore už možná ne).
Je tam omezení, že ho nelze mít spuštěný zároveň na více než jednom počítači ve stejné lokální síti (aspoň u krabicové verze to tak je, u verze z appstore už možná ne).
u appstore verzie ziadne seriove cislo neni a pobezi to na lubovolnom pocte pocitacov bez obmedzenia .. jedine obmedzenie je licencia ..
-
je to tak, z appstore není problém to instalovat pořád dokola. mám stabilně na mac mini a nedávno jsem přeinstalovával macbook pro - stačilo se přihlásit do appstore a jednoduše znovu stáhnout a nainstalovat...
Super!
Tak to vypadá že by to mělo být v pořádku...
Jenom - nemám logic z appstoru,ale fyzicky koupenou krabici...
Ale to bude taky evidentně v pohodě..
Tak to vypadá že by to mělo být v pořádku...
Jenom - nemám logic z appstoru,ale fyzicky koupenou krabici...
Ale to bude taky evidentně v pohodě..