Logic Pro vs. podpora multi-core CPU

Vše o sekvenceru Apple Logic
Odpovědět
NAB
Příspěvky: 39
Registrován: 02 led 2007 15:02

Logic Pro vs. podpora multi-core CPU

Příspěvek od NAB » 05 bře 2013 21:48

Ahoj lidi,

Slyšel jsem, že Logic umí používat pouze 1 CPU, resp. 1 jádro, a to i přes to, že nám ukazuje zátěž více jader (pokud v počítači máme samozřejmě). - zkrátka, že kecá.

Máte s tím zkušenosti? Dost o tom pochybuju... že by Logic nezvládl podporu více jader. Uvažuji o koupi Mac Pro a zajímá mě, jestli je lepší 1 procesor na vyšší frekvenci a nebo mohu koupit více jader.

Díky za názory.
Martin

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Re: Logic Pro vs. podpora multi-core CPU

Příspěvek od EXCOM » 06 bře 2013 11:24

zdroj apple.com

The audio engine delivers the processing power you need by spreading the load across all available cores in your Mac.

NAB
Příspěvky: 39
Registrován: 02 led 2007 15:02

Re: Logic Pro vs. podpora multi-core CPU

Příspěvek od NAB » 10 bře 2013 19:51

Jo to jsem četl, jen říkám, že jsem slyšel, že kecaj :-) a tak mě zajímá co je na tom pravdy :D

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Re: Logic Pro vs. podpora multi-core CPU

Příspěvek od EXCOM » 10 bře 2013 20:05

tak potom sa musis spytat tych od ktorych si pocul ze kecaj...

Uživatelský avatar
soimmo_two
Příspěvky: 294
Registrován: 27 dub 2012 17:00

Re: Logic Pro vs. podpora multi-core CPU

Příspěvek od soimmo_two » 10 bře 2013 20:34

U nejnovější verze to už určitě není pravda. Mě Logic vklidu vytíží všechny 4 jádra. V posledních verzích dokonce vylepšili, že umí vytížit všechny jádra i při exportu. Dřív využíval jenom jedno.
Jirka Štolfa

Uživatelský avatar
Prvotsky
Příspěvky: 1175
Registrován: 23 kvě 2006 14:22

Re: Logic Pro vs. podpora multi-core CPU

Příspěvek od Prvotsky » 11 bře 2013 09:58

Taky kecáš - ve skutečnosti tam žádné jádro není! :D

Odpovědět