Hezký den všem!
Problém: Ve zkušebně pustíme rec a nahrajem si celou zkoušku do multitracu. Doma stopy natáhnu do Logicu a mám za sebou třeba dvanáct písní.
Je nějaký jednoduchý způsob jak je rozsekat do jednotlivých souborů?
LOGIC:Save selection as project
Re: LOGIC:Save selection as project
napadá mě univerzální postup napříč všemi daw - rozstříhat, naházet stopy pod sebe a exportovat jedním procesem všechny stopy individuálně (do 12 souborů).
Děkuju, ale každá písnička je reprezentovaná pěti stopama. To by asi nešlo. Nebo to blbě chápu?
Zatím google poradil dát Xkrát Save as bez ukládání audiomateriálu. a z každého projektu pak vymazat, co není potřeba. Což je škrábání levou nohou za pravým uchem. Reaper to umí mnohem jednodušej
Zatím google poradil dát Xkrát Save as bez ukládání audiomateriálu. a z každého projektu pak vymazat, co není potřeba. Což je škrábání levou nohou za pravým uchem. Reaper to umí mnohem jednodušej

logic nema groupy na stopach (v cubase to je folder track)? to teda jako jen kvuli prehlednosti, protoze s vetsim poctem stop se pocet strihu a vysledny pocet stop (namisto 1x12 treba 5x12) sice vyrazne zvysuje, ale na principu se nic nemeni. predpokladam, ze ty stejne stopy se opakuji pro vsechny tracky... nebo je to nejaky komplikovanejsi?
folder track neni grupa .. to si len das stopy do chlievika .. vizualne .. zvukovo sa to nijak neovlivnuje ..
grupa je skupina. vyznamove, tak jak jsem to myslel (jako kdyz mluvi zenska) to je to same
samozrejme grupa ve smyslu smerovani audia je neco jineho, ale to jsem nemyslel. taky jsem pouzil midi tracky pro demonstraci a ne audio, kde by to bylo asi opravdu uplne zavadejici to takhle pojmenovat. slo mi hlavne o to, ze jestli se nepletu, tak ten "event" ve folder stope se da taky strihat a je to vlastne pet strihu najednou, jestli je uvnitr pet stop.
ono to asi stejne nema reseni, protoze tady hned na zacatku nebylo receno do jakych souboru se to ma prekonvertovat. jestli to ma byt smichane audio (stereo z tech treba peti stop), nebo pet stop (5x12 audio tracku), nebo projekt resp. jakoze 12 subprojektu (coz mi prijde nejvic nerealny, resp. nerealizovatelny).

ono to asi stejne nema reseni, protoze tady hned na zacatku nebylo receno do jakych souboru se to ma prekonvertovat. jestli to ma byt smichane audio (stereo z tech treba peti stop), nebo pet stop (5x12 audio tracku), nebo projekt resp. jakoze 12 subprojektu (coz mi prijde nejvic nerealny, resp. nerealizovatelny).
ok .. ja som zvukar .. pre mna je grupa furt grupa ..
Ano fodler tracky sa daju strihat , preskupovat .. atd .. je to akoby macro nad tymi eventami , ze sa urobi na vsetkych stopach vo foldri .. je to super , ked clovek robi verzie ..
Ano fodler tracky sa daju strihat , preskupovat .. atd .. je to akoby macro nad tymi eventami , ze sa urobi na vsetkych stopach vo foldri .. je to super , ked clovek robi verzie ..
já kterej většinou bazíruju na správným názvosloví pak vymejšlím novotvary a paskvily - pravdu máš samozřejmě ty a folder track by to měl být pro všechny, nejen pro zvukaře - ať si kurva rozumíme