Nastavení VST u Logic 5.5.1

Vše o sekvenceru Apple Logic
Odpovědět
hanys

Nastavení VST u Logic 5.5.1

Příspěvek od hanys »

1. Zdravim, přešel jsem z Cubase na Logic 5.5.1. Známý mi ho doporucil s tím, že je podporováno VST. Ja ale nemužu najit jakekoliv nastavení. V nápovědě se píše o Audio object effect ale nikde jsem nic podobného nenašel... Kde se to prosím může nastavit?

2. Když importuju wav 48kHz a v ASIO ovladačích si nastavím tuto s.frekvenci tak mi logic vyhodí co cca 5sekund chybovou hlášku Error while trying to synchronize Audio and MIDI. Sample Rate 48000 recognized. Check conflict between Logic Platinum and external device. Také nevím co s tím.

3. Dá se ještě někde koupit tato verze? A za jakou cenu?

4. Ještě jsem to pořádně nehladal ale když už tady píšu tak se rovnou mužu zeptat... je někde nejaká funkce která mi převrátí fázi tak, abcyh nemusel měnit wav soubor? Popř. ještě nějaký vstupní gain.

Díky.

tony9

Příspěvek od tony9 »

1. Moc nerozumím na co se ptáš , ale v Logicu 5.5.1 musíš mít VSTéčka v takhle pojmenovaném adresáři VstPlugIns , jinak se Ti nezobrazí.

2. Ostatní nevím, napadá mě jestli máš nastavenu správně frekvenci na kartě.

3. ???

hanys

Příspěvek od hanys »

Takze vst, ktere jsou nainstalovane v jinem adresari nemam sanci rozjet? :( No frekvence na karte je v poradku vse hraje jak ma jen mi tam neustale skace ta hlaska.... Takze to bude spise nastavenim logic

Odpovědět