Ahoj,
Mám na svém MBP již dlouho 10.6.8 a vse mi funguje uplně bez problému včetně logicu a hudebních aplikací...
Některé nové produkty ale vyžadují při instalaci min 10.7 - hlavně NI věci. To je důvod proč možná uvažuji o upgrade OSX - který z těch dalších jsou podobně stabilní a doporučili by ste?
Děkuji
P.
Nejvhodnější Mac OSX pro Logic krom 10.6.8
Re: Nejvhodnější Mac OSX pro Logic krom 10.6.8
ja mam najnovsi Mavericks 10.9.2 a som maximalne spokojny, vsetko mi funguje uplne hladko .. samozrejme, vinimocne sa mozu vyskytnut problemy - ale to sa ti mozu vyskytnut s akouklvek verziou.. vzhladom na to ze 10.9.2 je zadarmo, tak by som to proste skusil - uvidis .. vzdy sa mozes zase vratit k 10.6 ak by daco nefungovalo (sprav si pred instalom time machine zalohu)
ok - zazálohuju a zkusim! 

ja tiez po x letech skocil z 10.6.8 rovno na 10.9.
okrem jedneho ovladaca (nastastie funguje M-1000 aj ako stand-alone) vsetko slape ako hodinky.
samozrejme ma maverick nove "manyry", na ktore je treba si zvyknut. trebas nova mapa spec. znakov stoji za prd, ale to su take detaily iba...
okrem jedneho ovladaca (nastastie funguje M-1000 aj ako stand-alone) vsetko slape ako hodinky.
samozrejme ma maverick nove "manyry", na ktore je treba si zvyknut. trebas nova mapa spec. znakov stoji za prd, ale to su take detaily iba...
ahoj,
ja budem este skusat cistu instalaciu, lebo na maverickse mi ableton mrzne a celkovo je ten komp pribrzdeny.
skus, uvidis. dlho mi startuje, nabieha, aj sa vypina.
ja budem este skusat cistu instalaciu, lebo na maverickse mi ableton mrzne a celkovo je ten komp pribrzdeny.
skus, uvidis. dlho mi startuje, nabieha, aj sa vypina.
U mě vede 10.8.3 a novej 10.9.2. Hlavně u Maverika jsem pocítíl jakési osvěžení a pozitní vliv i na baterii. 

Me funguji vsecky - i nove - pluginy na 10.6.8, to omezeni instalace je jen "kosmeticke" a ne funkcni. Uz jsem na to tady nekolikrat upozornoval, navod je zde: http://www.gearslutz.com/board/9694761-post81.html i kdyz to vypada slozite, je to rychla a prehledna procedura, ktera zabere pet az deset minut