pomuze mi nekdo, koupil jsem totalni shit, nebo....?

Vše o sekvenceru Apple Logic
michal3
Příspěvky: 10
Registrován: 07 zář 2006 11:15

pomuze mi nekdo, koupil jsem totalni shit, nebo....?

Příspěvek od michal3 » 07 zář 2006 12:05

Zakoupil jsem Hercules 12/16 FW http://www.etcetera.co.uk/products/HER010.shtml + laptop Packard bell easynote w3. O co jde. S logicem se znam uz delsi dobu, delam v nem asi 6 let, ale za boha nemuzu rozchodit tuhle zvukovku. midi jsou totalne v trapu a co se tyka ASIO, tak to mi hlasi overload, hned pri prvni audio stope! Externi masiny maj obrovske zpozdeni a to jsem vyskousel snad vsechy typy buferu. Hercules je pripojenej pres Firewire a to mozna bude kamen urazu. Pri koupi laptopu mi v nedali drivery a protoze, jsem provedl novou instalaci (windows xp home), postradam driver mass storage controller. Muze byt tohle ten zakopanej pes? Na netu nemohu najit tenhle driver a na webu packardbell to taky neni. Pomozte nekde prosim, nebo vsechno vyhodim z okna!

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 07 zář 2006 12:56

pri kupe laptopu ti museli dat cedecko s kustomizovanymi windows (bud instalacku alebo nieco ako ghost s image disku). skoro urcite bude problem ovladac chipsetu, alebo fw radica, alebo zdielanie irq.

michal3
Příspěvky: 10
Registrován: 07 zář 2006 11:15

nedali mi nic

Příspěvek od michal3 » 07 zář 2006 13:20

koupil jsem to v PC worldu ve skotsku a ty lumpove chej 85 liber za boot cd. je nejaka cesta, jak to opravit? Pc world je shit!

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 07 zář 2006 13:58

je to tento?
http://support.packardbell.fr/fr/item/i ... 002&t=2007
driver na fw ale nevidim... kazdopadne mam pocit ze budes musiet dokupit fw radic do pcmcia slotu. chalani ti tu poradia aky, tusim musi mat texas instruments chip. stoji to tak do tisicky.

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 798
Registrován: 20 dub 2003 10:50

Příspěvek od Venti » 07 zář 2006 16:24

tak tak.. texas instruments is a must.

Nedavno som riesil RME Fireface 400 na notebooku s nie TI fw radicom a nerozbehali sme to..

michal3
Příspěvky: 10
Registrován: 07 zář 2006 11:15

Příspěvek od michal3 » 07 zář 2006 18:45

ok, diky...mrknu na to

QOX
Příspěvky: 38
Registrován: 04 zář 2006 10:33

Příspěvek od QOX » 08 zář 2006 09:56

Mne to robi podobnu vec tak isto na HERCULES karte a neviem co s tym. Ak na nejaky track hodim plugin tak mi to uplne rozhadze zvuk (nie stal). CPU ukazuje ze este stiha v pohode ale z reprakov mi to len chrci. skusal som prestavovat buffer ale roby to stale.
Neviete mi povedat cim to bude?
Mam investovat do novej firewire karty? ani nevie co tam mam teraz.
Moze to byt aj RAMkou? mam tam len 512

Poshook
Příspěvky: 2477
Registrován: 06 črc 2004 10:47

Příspěvek od Poshook » 08 zář 2006 10:18

Venti píše:tak tak.. texas instruments is a must.

Nedavno som riesil RME Fireface 400 na notebooku s nie TI fw radicom a nerozbehali sme to..
kde sa da zohnat TI? budem onedlho kupovat PCI s FW, lebo doma mam len VIA

Uživatelský avatar
delay
Příspěvky: 5828
Registrován: 20 říj 2005 09:29

Příspěvek od delay » 08 zář 2006 10:39

Poshook:
To ti snad sežene každej dobrej prodejce PC techniky...
Nebo jestli se ptáš konkrétně na kšeft v Blavě tak sorry...

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 08 zář 2006 12:01

poshook: na stranke rme
http://www.rme-audio.com/english/techin ... 0alert.htm
uvadzaju tuto lacie
http://www.pixmania.sk/sk/sk/91121/art/ ... irewi.html
ako 100% kompatibilnu. je sice draha jak svina, ale holt lacie. aky je v nej svab sa mi ale zistit nepodarilo. sympaticky je fw800 slot...

Martin
Příspěvky: 847
Registrován: 04 dub 2004 14:10

Příspěvek od Martin » 09 zář 2006 10:41

http://www.pixmania.cz/cz/cz/91089/art/ ... re-80.html

tahle LaCie vypada dobre , doporucuje i RME,

myslite, ze pobezi rychlosti 800 na XP Pro 32bit? nebo budu muset mit 64bit XP ?

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 10 zář 2006 14:06

martin: preco by neponezali? 800 su len dva 400 pary v jednom konektore. na strane pc nie je nijaky problem, pokial periferia podporuje 800

Martin
Příspěvky: 847
Registrován: 04 dub 2004 14:10

Příspěvek od Martin » 10 zář 2006 18:07

konktertni priklad.

myslite, ze tahle lacie pobezi s Freface800 na PC ( P4 3.2Ghz, deska ASUS s chipsetom Intel P915, Win. XP Pro - 32bit ) .

U nekterych FW800 PCI karet , byva napsano , dosahuje rychlosti az 800 pri pouziti Win XP64bit , v pripade pouziti XP32bit je max rychlost 400 )

Takze proto se ptam , takhle slozite


A kdyz jsem uz u lacie - ta ve me zrovna duveru nevyvolava.
Koupil jsem si u nich USB2 disk - po rozebrani krabicky jsem zjistil, ze tam strcili starou radu od samsung.
podobne veci jsem cetl i o externich vypalovackach, do nich davaji ty nejlevnejsi schitky o generaci zpet.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 10 zář 2006 18:14

martin: ukaz mi prepana kartu pri ktorej je TOTO napisane... myslim ze si to s niecim pleties. ta lacie ide aj na windows2000 a tie ani 64bitovu verziu nemali.

Martin
Příspěvky: 847
Registrován: 04 dub 2004 14:10

Příspěvek od Martin » 10 zář 2006 18:32

Jasne , ze funguje.
Urcite funguje skvele.
Ale mam pocit, ze rychleji nez na 400 se nedostanes

Otazkou je, zda je vubec nekdo, kdo tento radic dokaze vyuzit (tj. opravdu na 800Mbit, na coz NESTACI jen ovladace z Windows, nota bene ty z XP SP2).

A s tim souvisi dalsi otazka:
muze nekdo na 100% potvrdit, ze tento radic dosahuje rychlosti 800Mbit i v pripade, ze je v 'obycejne' 32-bitove PCI?
Na spouste mist se da k ruznym FW800 radicum docist, ze "64-bit PCI required for full 800Mbit speed". A me zajima, co je na tom pravdy...



Hledam 1394b radic v provedeni PCI do sbernice 32bit, ktera pojede na 800.

Odpovědět