je to problem zarovnavania konca klipu na presny bar .. skusal semozne kombinacie nastavenia snapovania, ale vzdy tomu proste prepne a z nejakeho dovodu to prestane fungovat .. ci uz chytim mysou za koniec (1) alebo (2) a zacnem hybat doprava dolava proste to nepriskoci presne na bar (v tomto pripade som to chcel zarovnat na bar 9) .. vzdy to skoci bud kusok pred alebo kusok za .. musim to strasne nazoomovat a potom to ako tak traf.. ale pri takomto odzoomovanom pohlade ani za boha .. casto to aj vyzera ze to skocilo presne ale ked si to nazoomujem zistim ze je tam proste par tickov hore dole rozdiel co robi mega problem ked chcem potom chytit a potianut opakovanie clipu x-krat - proste to prestan sediet
ide ma z tohoto porazit.. najlepsie je ze ked vyskocim z logicu, spustim ho znovu, otvorim projekt, chytim a koniec clipu tak v momente ked sa priblizim (zo zapnutym standardnym SMART snapovanim) k tej 9-tke, okamzite to tam skoci .. uz to funguje ako ma .. ale uplne pravidelne a casto tomu zarbe proste nie a nie sa snapnut .. po restatre logicu to vzdy zas ide.. je to vazne bug alebo mi nieco unika ??