Project Save-zabírá moc místa

Vše o sekvenceru Apple Logic
Odpovědět
BlackDog
Příspěvky: 45
Registrován: 31 bře 2014 22:59

Project Save-zabírá moc místa

Příspěvek od BlackDog »

Ahoj kolegové,
řeším tu teď problem s Logic X. Poprvý na něm dělám mix Live nahrávky, když do něj nahrnu celej koncert, soubor má 16 GB. jde o to, že z různých důvodů chci mít každej song uloženej jako samostatnej proejkt (kvuli postprodukci) pak je zase nahrnout k sobě. jenže i když smažu zbytek stop, krom té jedné, kterou ukládam zvlášť, tak se stejně do toho projektu chce ukládat celejch 16 GB dat, i když by měli být smazány. nějak tomu nemohu přijít na kloub.

díky za jakoukoliv radu

Uživatelský avatar
jusuf
Příspěvky: 367
Registrován: 28 kvě 2009 22:20

Re: Project Save-zabírá moc místa

Příspěvek od jusuf »

Šípim niečo ohľadom deštruktívnej / nedeštruktívnej editácie. Je možné, že "vystrihnutie" pasáže znamená len orezanie clipu, ktorý reprezentuje použitú časť audia. ale zdrojové súbory možno ostávajú neporušené > rovnaká veľkosť. logic ale nepoznám, ale nemá nejaké nastavenie "destructive - nondestructive editing" ? Ale zasa - opatrne s tým...

BlackDog
Příspěvky: 45
Registrován: 31 bře 2014 22:59

Re: Project Save-zabírá moc místa

Příspěvek od BlackDog »

zkusim na to mrknout. je to normalne strihnuty a nepotrebne dat smazany, nevim , kde to visi

Uživatelský avatar
jusuf
Příspěvky: 367
Registrován: 28 kvě 2009 22:20

Re: Project Save-zabírá moc místa

Příspěvek od jusuf »

Ešte narýchlo - som našiel podobné problémy s ukladaním undo do projektu, a ine...
Ale možno najviac pomôže toto, co je vlastne popis postupu pre pripad, ako si popisal...
https://www.logicprohelp.com/forum/view ... separating

BlackDog
Příspěvky: 45
Registrován: 31 bře 2014 22:59

Re: Project Save-zabírá moc místa

Příspěvek od BlackDog »

dík az ten posledni prispevek to trochu resi, ale je to teda pakarna, takhel slozite ... :|

Uživatelský avatar
alcoTN
Příspěvky: 215
Registrován: 10 srp 2009 15:32

Re: Project Save-zabírá moc místa

Příspěvek od alcoTN »

Už si na to prišiel? Trosku neskôr ale možno viem kde je problém.
KORG PA3x PRO

Odpovědět