realtime tvorba na dvouch kompech v Logicu

Vše o sekvenceru Apple Logic
Odpovědět
Uživatelský avatar
Oxyygen
Profesionál
Příspěvky: 3166
Registrován: 06 čer 2002 19:22

realtime tvorba na dvouch kompech v Logicu

Příspěvek od Oxyygen » 25 kvě 2012 15:42

Existuje nejakej system jak tvorit v logicu na dvou pocitacich pripojeny pres internet?
diky
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Radio United
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower

Uživatelský avatar
TOM-Thak
Příspěvky: 3854
Registrován: 19 čer 2004 22:38

Re: realtime tvorba na dvouch kompech v Logicu

Příspěvek od TOM-Thak » 25 kvě 2012 16:31

i kdyby ano tak pres internet tam bude velika latence.. proc ne pres Lan? pouzit lze pak
midi over lan a synchronizovat pres midi.

Uživatelský avatar
Oxyygen
Profesionál
Příspěvky: 3166
Registrován: 06 čer 2002 19:22

Re: realtime tvorba na dvouch kompech v Logicu

Příspěvek od Oxyygen » 25 kvě 2012 20:10

Protoze ja jsem v Ceskych Budejovicich a protejsek v Praze. Premejslel jsem jeste o vzdalene plose s audiem. O latenci ani moc nejde.
Slave by byl v CB a master v Praze. Spis potrebuju slyset tu vyhravku, popripade pokroutit synth atd, hned rict co zmenit atd.
Takhle fungujem i v realu, mame vedle sebe dva kompy pres midi a adat, ja v logicu kroutim syntaky, kolega hraje. Jelikoz jsme oba daleko a casove vytizeni, tohle by strasne bodlo
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Radio United
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower

jackies

Re: realtime tvorba na dvouch kompech v Logicu

Příspěvek od jackies » 25 kvě 2012 20:22

Co zkusit TeamViewer ?
Nejsem si ale jistý zda by šel zvuk zárověň třeba se Skypem pro diskuzi.
Nějak si vzpomínám, že to dělalo rotyku, ale nejsem si jist.

farbydos
Příspěvky: 13
Registrován: 24 kvě 2012 21:28

Re: realtime tvorba na dvouch kompech v Logicu

Příspěvek od farbydos » 26 kvě 2012 00:28

Šlo by to udělat tak, že by se jeden počítač připojil k druhému, na kterém by běžel třeba Logic.

Uživatelský avatar
Oxyygen
Profesionál
Příspěvky: 3166
Registrován: 06 čer 2002 19:22

Re: realtime tvorba na dvouch kompech v Logicu

Příspěvek od Oxyygen » 26 kvě 2012 09:43

jo jen potrebuju soft na vzdalenou plochu se zvukem. To by pro zacatek stacilo. Vite o necem co funguje?
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Radio United
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower

Uživatelský avatar
MonkeyFighter
Příspěvky: 733
Registrován: 28 úno 2003 12:17

Re: realtime tvorba na dvouch kompech v Logicu

Příspěvek od MonkeyFighter » 26 kvě 2012 17:41

TeamViewer jak pise Jackies je dobrej
http://www.teamviewer.com/cs/download/index.aspx

Uživatelský avatar
Oxyygen
Profesionál
Příspěvky: 3166
Registrován: 06 čer 2002 19:22

Re: realtime tvorba na dvouch kompech v Logicu

Příspěvek od Oxyygen » 26 kvě 2012 18:35

ten neprenasi audio. a ma hnusnej rezim barev.
Výroba reklam, jingles a prom pro síť rádií Radio United
http://www.semamastering.cz | http://www.kiss.cz | http://www.bandzone.cz/mellowpower

Odpovědět