napr:
Righr1 nahrany na CH1
Righr2 nahrany na CH2
Righr3 nahrany na CH3
Left nahrany na CH4
Style bicie 1 nahrany na CH5
Style bicie 2nahrany na CH6
atd...
soft SONAR, klaves Tyros 1
som z toho puk... v nadstaveni kanala v SONARE mam ako prvu moznost OMNI MIDI ChanelPytkin píše:no .. ono ti to nahra spravne .. vnutri urcite eventy maju svoje kanaly .. ale ty musis na tej stope nastavit kanal na nejaky multi .. v cubase sa to oznacuje ANY .. SONAR nepoznam ..ale tiez tam bude nieco podobne .. proste vystupny midi kanal na stope nastav .. nie na konkoretny 1-16 ale daco ine , co ti tam ponuka ..
ved to som skusal, ale nahra mi vsetky noty ktore idu z klavesu, ci doprovod alebo melodia na jeden 1kanal... nerozdeli mi to do kanalov ako to mam nadstavene v klavese aby posielalo zvlast data do kanalov ale v sonare mi to supne na jeden kanal vsetko...Pytkin píše:no to by mohlo byt ono .. OMNI sa vacsinou nastavuje , ked tam ide viac kanalov , kazdy part na inom kanale .. zrejme v SONARE to chapu ako multi .. nastav omni .. nahraj z tyrosa co potrebujes .. a skus to pustit .. malo by to hrat rovnako ..
mne ich vzdy prehrava jednym nastrojom potom, aj ked si otvorim notovu linku su tam vsetky dony na jednom kanale proste bordel... potrebujem aby mi doprovod nahralo zvlast napr na kanal 5-10 musim sa s tym este pohrat..Pytkin píše:editoval si ten track ? su skutocne eventy nahrate v kanale 1 ?
totiz to su dve veci .. aky kanal je nahraty fyzicky v stope .. a aky kanal to von vysiela ..
v cubase toto bez problemov funguje .. v nahravke mas vzdy originalny kanal .. a ked das ANY , tak ide von v originalnom kanale (cize naprikald naraz kanaly 1-16) a ked das trebars kanal 5 , tak vsetky midi eventy idu von na kanale 5 ..
SONAR nepoznam .. ale verim ze toto ma tiez poriesene ..