Behringer bcf 2000

Vše co se týka MIDI (mimo keyboardů)
Odpovědět
cream
Příspěvky: 16
Registrován: 19 led 2014 14:31

Behringer bcf 2000

Příspěvek od cream » 06 úno 2014 16:29

Daju sa tie 8 fadere prepinat ? Tak ze budem najprv nimi ovladat od 1 po 8 kanal a potom si prepnem zeby som mohol s tymi fadermi ovladat od 9 az po 16 atd. ?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21269
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Behringer bcf 2000

Příspěvek od Pytkin » 06 úno 2014 17:40

samozrejme .. v Mackie mode (cim ovladas DAW) mozes prepinat po jednej stope , alebo po 8smiciach ..

cream
Příspěvky: 16
Registrován: 19 led 2014 14:31

Re: Behringer bcf 2000

Příspěvek od cream » 06 úno 2014 18:11

V akom mackie mode ? To je na tom behringeri ? Alebo v softwere ?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21269
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Behringer bcf 2000

Příspěvek od Pytkin » 06 úno 2014 18:18

na tom behringeri .. a v software si vyberies z moznosti MACKIE CONTROL PROTOCOL ..

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3010
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: Behringer bcf 2000

Příspěvek od pavlii » 06 úno 2014 20:49

Tak obávám se, že přepínání po těch osmicích není jen výsadou MM, ale ten je každopádně vhodnější (větší rozlišení faderů).

P.

cluso
Příspěvky: 43
Registrován: 06 úno 2013 22:16

Re: Behringer bcf 2000

Příspěvek od cluso » 09 úno 2014 16:26

Po jednom?? Bcf2000 mám ale na tohle jsem nepřišel...

Uživatelský avatar
jusuf
Příspěvky: 340
Registrován: 28 kvě 2009 22:20

Re: Behringer bcf 2000

Příspěvek od jusuf » 09 úno 2014 18:59

Mám BCR2000, pred časom som skúšal preset pre Sonar (BCR nemá Mackie mód), a na prepínanie stôp 1-8 / 9-16 atď. boli použité niektoré tlačítka v pravej časti, asi pod displejom. Tak možno aj v Mackie režime BCF2000 je to riešené nejak podobne...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21269
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Behringer bcf 2000

Příspěvek od Pytkin » 10 úno 2014 01:07

tu je to popisane na 4 stranke : http://www.behringerdownload.de/BCF2000 ... _modes.pdf

tlacitka < PRESET > posuvaju po bankach .. a s hornym shiftom po kanaloch ..

cream
Příspěvky: 16
Registrován: 19 led 2014 14:31

Re: Behringer bcf 2000

Příspěvek od cream » 10 úno 2014 20:51

Dakujem . prosim vas a ako to je spolupraca cubase a behringer ? Treba instalovat neaky ovladac ku behringeru ?

Uživatelský avatar
Hammond
Příspěvky: 1120
Registrován: 05 říj 2010 18:44

Re: Behringer bcf 2000

Příspěvek od Hammond » 11 úno 2014 00:43

Nie, len prepnes BCF do Mackie modu a v Cubase nastavis v Device Setup ako Remote Control Mackie Control, a ako zariadenie priradis BCF. Vsetko potom slape samo.

Uživatelský avatar
Hammond
Příspěvky: 1120
Registrován: 05 říj 2010 18:44

Re: Behringer bcf 2000

Příspěvek od Hammond » 02 pro 2014 13:19

Caute, vcera sa mi stala taka vec, ze som otvoril novy projekt v Cubase, nahraval som a po case som si vsimol, ze mi nefunguje prepinanie "page" na BCF2000. Fadre boli akoby stale namapovane na stopy 9-16 a nesli posunut ani nizsie, ani vyzsie. Najprv som si myslel, ze su to nejake Uliho vrtochy, ale ked som otvoril iny projekt, odrazu to islo ako ma. Neviete, co je to za nastavenie v Cubase a kde sa to zapina/vypina?

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3010
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: Behringer bcf 2000

Příspěvek od pavlii » 02 pro 2014 15:55

Že by "Remote"? (dialog Device Setup)

P.

Uživatelský avatar
Hammond
Příspěvky: 1120
Registrován: 05 říj 2010 18:44

Re: Behringer bcf 2000

Příspěvek od Hammond » 02 pro 2014 18:27

No praveze nie... To co nastavis v Device Setup funguje globalne; t.j. pri nacitani noveho projektu sa nezmenia nastavenia Remote v Device Setup. Ale ten moj problem sa tyka iba jedneho konkretneho projektu, cize som zrejme nedopatrenim niekde nieco vypol a neviem kde a co :oops: Pritom automatizacie normalne funguju akurat nejde prepinat stopy tlacitkom "Page" :? Proste nechapem...

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3010
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: Behringer bcf 2000

Příspěvek od pavlii » 02 pro 2014 18:52

Fuha......tak MIDI Filtering? Ale to je asi také globální.....

P.

Odpovědět