DIN SYNC kable

Vše co se týka MIDI (mimo keyboardů)
Odpovědět
nisiru
Příspěvky: 8
Registrován: 17 led 2011 13:56

DIN SYNC kable

Příspěvek od nisiru » 31 kvě 2013 13:59

zdravim,

chcel by som sa informovat kde sa daju kupit DIN SYnc kable na Slovensku pripadne v Cechach. Je mozne pouzit nejaky kvalitny midi kabel ako nahradu miesto DIN SYNC kabla?

Nema niekto na predaj funkcny din sync kabel.

Prepojenie: Roland TR 606 a Xoxbox pripadne Roland TR 606 a Roland TR 707

Dakujem

Uživatelský avatar
MDudas
Příspěvky: 2646
Registrován: 12 črc 2011 22:55

Re: DIN SYNC kable

Příspěvek od MDudas » 31 kvě 2013 20:45

Internet:
"MIDI uses pins 2, 4 and 5 while apparently DIN sync uses 1, 2 and 3.
So if you use generic DIN cables with all 5 pins connected they should work for both/either, but if someone makes cheap Midi-specific cables chances are they use 2 or 3 wire cable."

nisiru
Příspěvky: 8
Registrován: 17 led 2011 13:56

Re: DIN SYNC kable

Příspěvek od nisiru » 01 čer 2013 01:06

a ktory konkretny midi kabel napr. z muziker ci audiotek ma vsetky 5 pins connected? vsade kde je description din 5p napr?

Uživatelský avatar
MDudas
Příspěvky: 2646
Registrován: 12 črc 2011 22:55

Re: DIN SYNC kable

Příspěvek od MDudas » 02 čer 2013 01:07

asi. ale to sa musis spytat priamo v obchode. niekedy popisy nesedia.

charonme
Příspěvky: 1144
Registrován: 01 říj 2008 09:26

Re: DIN SYNC kable

Příspěvek od charonme » 02 čer 2013 03:12

co mam daky nonamovy midi kabel z muzikeru, ten ma prepojene len 2,4,5 a je vyrobeny z bespeco mikrofonoveho kabla

charonme
Příspěvky: 1144
Registrován: 01 říj 2008 09:26

Re: DIN SYNC kable

Příspěvek od charonme » 26 čer 2013 06:47

prave som dostal bespeco CM300 a ten ma prepojene vsetko, este aj shield/skrupinu

Odpovědět