Dotaz
-
Karel H
Dotaz
-
Návštěvník
synchro MC909 + RM1x
Mám úplně stejný zádrhel.
Povedlo se ti to dát do kupy? Jak?
předem dík za odpověd
Povedlo se ti to dát do kupy? Jak?
předem dík za odpověd
-
tkb
synchro MC909 - Rm1x
Tak jsem ozkoušel různý nastavení, jak na RM1x tak i na MC909ce - a zdárný výsledek pořád nikde. Projel jsem i manuál co to šlo, a jsem v koncích
Dnes jsme propojili MC909ku i s Korg Electribe MX 1 - hraje to synchronně v pohodě, ale když zapnu nějakou sekvenci na 909ce, tak se zároveň zapnou stejný noty na Korgu nebo RM1x ->takže z toho lezou nesmyslný zwooky.
Nevíte nekdo jak na to? Myslím že to určitě bude jen nastavení v 909ce.
jen mi nedoporučujte manuál, páč tam nemůžu nic takého najít...
díky za info.
Dnes jsme propojili MC909ku i s Korg Electribe MX 1 - hraje to synchronně v pohodě, ale když zapnu nějakou sekvenci na 909ce, tak se zároveň zapnou stejný noty na Korgu nebo RM1x ->takže z toho lezou nesmyslný zwooky.
díky za info.
Re: synchro MC909 - Rm1x
musis tam najst nastavenie kam interny sekvencer 909 posiela noty - mal som mc307 cize principialne by to malo byt podobne - bolo to v sekcii SYSTEM / SEQUENCER myslim a tam bolo ze MIDI OUT a dalo sa nastavit internal / external / both .. cize ty potrebujes nastavi "internal" ...tkb píše:Tak jsem ozkoušel různý nastavení, jak na RM1x tak i na MC909ce - a zdárný výsledek pořád nikde. Projel jsem i manuál co to šlo, a jsem v koncích![]()
díky za info.
-
tkb
synchro MC909- Rm1x
Tak už jsem na to, s pomocí ještě dalšího klučiny, přišel!
Nastavuje se to v tabulce "PATCH/SAMPLE" uplně vpravo ve sloupci Seq. Musí se nastavit INT
Nastavuje se to v tabulce "PATCH/SAMPLE" uplně vpravo ve sloupci Seq. Musí se nastavit INT