FL + axiom61 + NI massive

Vše co se týka MIDI (mimo keyboardů)
Odpovědět
sirup
Příspěvky: 15
Registrován: 26 čer 2010 23:07

FL + axiom61 + NI massive

Příspěvek od sirup » 25 črc 2011 11:09

Ahoj,
Nevite jake mam nastavit kanaly v Massivu aby mi fungoval midi learn? Jak zjistim vstupni a vystupni kanal pro MIDI? Nebude se to nejak tlouct s learn a dalsimi akcemi ve FL? Diky

dusanmsk
Příspěvky: 536
Registrován: 04 led 2011 12:33

Re: FL + axiom61 + NI massive

Příspěvek od dusanmsk » 25 črc 2011 14:17

Massive nepoznam, ale neprebera vsetky mapovania VST-ckovych knobov na seba FL Studio? Tzn. mysou pokrutim vst knobom a z menu vst wrappera vyberiem cosi ako "learn - last tweaked" ?

sirup
Příspěvky: 15
Registrován: 26 čer 2010 23:07

Re: FL + axiom61 + NI massive

Příspěvek od sirup » 25 črc 2011 14:37

tj, ale tohle VST ma joakoby svoje nastaveni MIDI a zda se mi ze pracuje separatne od FL, nejsem si jisty... Mam tam nastavit in a out u te MIDI, dneska zkusim nastavit 9 a 3 (to jsem videl v cubase)) a uvidime :)

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: FL + axiom61 + NI massive

Příspěvek od kexik » 25 črc 2011 15:10

mal by ti normalne fungovat midi learn vo FL. to vlastne nastavenie je tam koli vst hostom ktore nemaju midi learn

sirup
Příspěvky: 15
Registrován: 26 čer 2010 23:07

Re: FL + axiom61 + NI massive

Příspěvek od sirup » 25 črc 2011 15:19

takze nastaveni primo v massive mohu ignorovat? To jsem zkousel ale neslo to...MIDI instrukci chytne pouze FL, ale kdyz dam midi learn v Massive tak se nestane nic...

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: FL + axiom61 + NI massive

Příspěvek od kexik » 26 črc 2011 07:28

midi learn v massive netreba pouzivat... rovno vo FL, cely midi engine massive odignoruj... alebo ho pouzi ale s nejakym hardverom, ktory v FL neaktivujes a bude sluzit len na massive. inak sa ti to bude klat a robit hovadiny

Odpovědět