Kontroler BCF 2000 a Samplitude

Vše co se týka MIDI (mimo keyboardů)
Odpovědět
ball
Příspěvky: 72
Registrován: 04 pro 2012 13:39

Kontroler BCF 2000 a Samplitude

Příspěvek od ball » 04 pro 2012 13:58

Zdravím všechny ,prosil bych nějakou dobrou duši která by mě pohodla to nějak rozchodit v Samplitude su docela začátečník a BCF 2000 jsem si koupil teprve dneska a su z toho fakt jelen ....v samplitude jsem nastavil Mackie Control --a se vším kroutil a jediný co se mě podařilo rozchodit tak když mám na displeji toho BCF P-5 (když dám jiný preset třeba jedna ,2,3,4 tak se nic neděje) tak mě akorát reagují fadery na panoramu a ješte me to zamutovává těma vrchníma tlačitkama jina nic... potřeboval bych aby fadery reagovaly na fadery :) a jeste stop ,record atd na ty tlačítka vpravo ... jak na to?? Mocc díky za radu Petr
viz screeny ze Samplitude
Přílohy
3.jpg
3.jpg (144.2 KiB) Zobrazeno 1435 x
2.jpg
2.jpg (144.2 KiB) Zobrazeno 1435 x
1.jpg
1.jpg (121.77 KiB) Zobrazeno 1435 x

Uživatelský avatar
Hammond
Příspěvky: 1120
Registrován: 05 říj 2010 18:44

Re: Kontroler BCF 2000 a Samplitude

Příspěvek od Hammond » 04 pro 2012 14:04

Samplitude vobec nepoznam, ale len tak pre kontrolu sa spytam; mas prepnuty BCF do Mackie Modu?

ball
Příspěvky: 72
Registrován: 04 pro 2012 13:39

Re: Kontroler BCF 2000 a Samplitude

Příspěvek od ball » 04 pro 2012 14:10

...Aha a jak to zjistím ? nebo nastavým ??

Uživatelský avatar
Hammond
Příspěvky: 1120
Registrován: 05 říj 2010 18:44

Re: Kontroler BCF 2000 a Samplitude

Příspěvek od Hammond » 04 pro 2012 14:14

Mal by ti na display svietit symbol MC_C alebo tak nejak... Prepnes ho tak, ze ho vypnes a pri starte podrzis druhe tlacitko zlava, kym sa ti nerozsvieti to MC_C. Samozrejme, najprv si musis nastavit samotny BCF, az potom to nakonfigurovat v DAW.


ball
Příspěvky: 72
Registrován: 04 pro 2012 13:39

Re: Kontroler BCF 2000 a Samplitude

Příspěvek od ball » 04 pro 2012 14:21

Díky vyzkouším a dám vedet

ball
Příspěvky: 72
Registrován: 04 pro 2012 13:39

Re: Kontroler BCF 2000 a Samplitude

Příspěvek od ball » 04 pro 2012 15:41

Tak jsem to podržel už mám na displeji MC C ale ted to každý fader kdyz s ním pohnu vrátí na 0 . vsechny jsou v 0 a nic jineho nereaguje ani s DAW ....??

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21270
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Kontroler BCF 2000 a Samplitude

Příspěvek od Pytkin » 04 pro 2012 15:47

v daw si mysis nastavit , ze mas Mackie Control kontroler .. on totizto dava spatnu vazbu .. ked DAW neodpoveda , tak sa fadery vracaju na nulu ..

ball
Příspěvky: 72
Registrován: 04 pro 2012 13:39

Re: Kontroler BCF 2000 a Samplitude

Příspěvek od ball » 04 pro 2012 15:54

jj dívam se všude do nastavení mám všude mackie Control ale porad se to vraci

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21270
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Kontroler BCF 2000 a Samplitude

Příspěvek od Pytkin » 04 pro 2012 16:11

porty mas nasmerovane DO a SPAT behringera ?

ball
Příspěvky: 72
Registrován: 04 pro 2012 13:39

Re: Kontroler BCF 2000 a Samplitude

Příspěvek od ball » 04 pro 2012 16:26

?? nerozumím ale ted jsem nastavyl Logic Control a najednou to v pohodě valí všechno i stop ,play pretačení ,fadery panoram mam tak nechat?? jakto ze to chodi v režimu Logic ???a ne Mackie

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21270
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Kontroler BCF 2000 a Samplitude

Příspěvek od Pytkin » 04 pro 2012 16:45

netusim , co je logic control .. ale ak to vali , tak to tak nechaj :)

ball
Příspěvky: 72
Registrován: 04 pro 2012 13:39

Re: Kontroler BCF 2000 a Samplitude

Příspěvek od ball » 04 pro 2012 16:54

:) jj vali nechám . jen prosimtě vevíš jak to přepinat když bych chtěl misto panoramy tím kolečkem treba ovládat EQ vysky atd?? co se má zmačknout ??abych to mohl v prubehu menit? dikyy

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21270
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: Kontroler BCF 2000 a Samplitude

Příspěvek od Pytkin » 04 pro 2012 17:05

pozeram ten navod .. http://www.behringerdownload.de/BCF2000 ... _modes.pdf

tam mas presne vsetko popisane ..

inak je tak aj LOGIC CONTROL mode .. mozno by bolo lepsie prepnut BCF2000 do toho modu , ked ti to v samplitude ide ako Logic Control ..

ball
Příspěvky: 72
Registrován: 04 pro 2012 13:39

Re: Kontroler BCF 2000 a Samplitude

Příspěvek od ball » 04 pro 2012 21:17

jj právě chodí to jen jako Logic Control ale bavil jsem se s Šafou a říkal že by to mělo fachat na Mackie Control..ale nejede tak to tak nechám .Díky Chlapy

Odpovědět