M-Audio Axion 61 a Ableton (ako to namapovať)

Vše co se týka MIDI (mimo keyboardů)
Odpovědět
Uživatelský avatar
dzod
Příspěvky: 22
Registrován: 01 říj 2009 13:15

M-Audio Axion 61 a Ableton (ako to namapovať)

Příspěvek od dzod » 13 lis 2009 17:21

sorač že tu spanujem ale potrebovyl by som poradiť ako namapovať M-Audio Axion 61 na Ableton
som do toho uplne drevo a uplny začiatočnik tak majte pochopenie :oops: dik

Uživatelský avatar
hombrefeo
Příspěvky: 3086
Registrován: 25 čer 2009 23:19

Re: M-Audio Axion 61 a Ableton (ako to namapovať)

Příspěvek od hombrefeo » 13 lis 2009 18:06

co takhle se mrknout na youtube. je tam toho plno. pro zacatek si aspon udelas obrazek.

Uživatelský avatar
dzod
Příspěvky: 22
Registrován: 01 říj 2009 13:15

Re: M-Audio Axion 61 a Ableton (ako to namapovať)

Příspěvek od dzod » 13 lis 2009 21:35

tak už som o niečo mudrejši ale mam aj tak problem.už som namapoval jednotlive veci ako i vyhovuju ale ked pridelim napr.spustenie semplu klaviture tak mi zaznie v tom aj ton tej klavituri.
po druhe: ked to teda už mam a vypnem a zapnem ableton tak to musim namapovať znovu - netušim ako to uložiť aby to ostalo stale tak

szuwoo
Příspěvky: 39
Registrován: 14 úno 2009 22:34

Re: M-Audio Axion 61 a Ableton (ako to namapovať)

Příspěvek od szuwoo » 14 lis 2009 12:15

Hned po tom co si to namapujes chod do nastaveni, je tam zalozka FILE\FOLDER a hned prva moznost je SAVE CURRENT SET AS DEFAULT .Znova po spusteni abletonu sa ti otvori uz ten ulozeny a namapovany set. Co sa tyka spustania samplov klaviaturov na midi stope v ktorej mas vlozeny nejaky nastroj vypni stacidlo RECORD a potom mozes ovladat sampler bez toho aby ti ten nastroj hral.Ale dalsia vec je ze pokial budes chciet nieco zahrat tak pokial budu na klavesoch namapovane aj sample tak tie ti zacnu hrat,tu je moznost v midi nastaveniach vypnut tlaciadlo REMOTE, vtedy budes moct vlasnte ovladat iba mastroje.

Uživatelský avatar
dzod
Příspěvky: 22
Registrován: 01 říj 2009 13:15

Re: M-Audio Axion 61 a Ableton (ako to namapovať)

Příspěvek od dzod » 16 lis 2009 11:20

szuwoo píše:Hned po tom co si to namapujes chod do nastaveni, je tam zalozka FILE\FOLDER a hned prva moznost je SAVE CURRENT SET AS DEFAULT .Znova po spusteni abletonu sa ti otvori uz ten ulozeny a namapovany set. Co sa tyka spustania samplov klaviaturov na midi stope v ktorej mas vlozeny nejaky nastroj vypni stacidlo RECORD a potom mozes ovladat sampler bez toho aby ti ten nastroj hral.Ale dalsia vec je ze pokial budes chciet nieco zahrat tak pokial budu na klavesoch namapovane aj sample tak tie ti zacnu hrat,tu je moznost v midi nastaveniach vypnut tlaciadlo REMOTE, vtedy budes moct vlasnte ovladat iba mastroje.
to tlačidlo RECORD mysliš na klavesoch? tu zlosku FILE\FOLDER neviem prečo nemôzem najst :shock: mysliš v Abletone ?

szuwoo
Příspěvky: 39
Registrován: 14 úno 2009 22:34

Re: M-Audio Axion 61 a Ableton (ako to namapovať)

Příspěvek od szuwoo » 16 lis 2009 17:24

Obrázek

Uživatelský avatar
dzod
Příspěvky: 22
Registrován: 01 říj 2009 13:15

Re: M-Audio Axion 61 a Ableton (ako to namapovať)

Příspěvek od dzod » 16 lis 2009 21:28

DIKI MOC ZA RADU uz to vali aj tie toniny to už nevydava

Odpovědět