MIDI zapojenie-dotaz

Vše co se týka MIDI (mimo keyboardů)
Odpovědět
Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2665
Registrován: 22 zář 2005 16:21

MIDI zapojenie-dotaz

Příspěvek od bassline » 31 kvě 2010 20:07

Ahoj,

Chcel by som ovladat viac HW cez jednu MIDI klavesnicu. Otazka je ci mi stacit kupit MIDI sport 4x4 a zvysok HW zapojit cez MIDI THRU...mozem to takto skombinovat ? je to pouzitelene, nie su pri tom nejake problemy ? Logicky mi vyplyva ze by nemal byt ziaden problem...MIDI spravy proste idu cez kable po urcitom kanaly az dorazia na HW ktory na tomto kanaly prijima..

Je aj nieco ine v prijatelnej cene nez Midi sport 4x4 ? V podstate 4x MIDI IN je mi aj tak zbytocne, idealne by bylo 1x6 a v rack verzii :D ...

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Re: MIDI zapojenie-dotaz

Příspěvek od EXCOM » 31 kvě 2010 20:21

bassline : ja mam Midisport 4x4 uplne nevyuzity, ak chces mozem ti ho za symbolickych 50 eur strelit :)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21270
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: MIDI zapojenie-dotaz

Příspěvek od Pytkin » 31 kvě 2010 20:24

ak chces standalone , tak by to malo vediet standalone mod ..

Uživatelský avatar
ReaktoplazmAR
Příspěvky: 2271
Registrován: 04 srp 2008 14:25

Re: MIDI zapojenie-dotaz

Příspěvek od ReaktoplazmAR » 31 kvě 2010 20:32

Excom: ja by som to 4x4 aj zobral, ked by to bassline nechcel.. btw: napájenie to má len cez usb ?

aha, takže je to napájené len cez usb, pre mna nepoužitelné..nechápem že tam nedajú aj dieru na adapter..
Naposledy upravil(a) ReaktoplazmAR dne 31 kvě 2010 20:40, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2665
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Re: MIDI zapojenie-dotaz

Příspěvek od bassline » 31 kvě 2010 20:34

pytkin: nerozumiem :) ...aky standalone mod ?

excom:...to by som zobral :)

Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2665
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Re: MIDI zapojenie-dotaz

Příspěvek od bassline » 31 kvě 2010 20:39

ReaktoplazmAR píše:btw: napájenie to má len cez usb ?
z obrazku vyzera ze bohuzial jo..

Uživatelský avatar
ReaktoplazmAR
Příspěvky: 2271
Registrován: 04 srp 2008 14:25

Re: MIDI zapojenie-dotaz

Příspěvek od ReaktoplazmAR » 31 kvě 2010 20:48

bassline píše: z obrazku vyzera ze bohuzial jo..
no už som zbadal...

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Re: MIDI zapojenie-dotaz

Příspěvek od EXCOM » 31 kvě 2010 21:06

bassline píše:pytkin: nerozumiem :) ...aky standalone mod ?

excom:...to by som zobral :)
tak mas ju u mna, ja ju vobec nepouzivam, teda dufam ze ju este mam :D musim pozriet krabicu, do ktorej som vsetko poukladal, teraz komplet mam zbalene studio lebo ho cele prerabam..

Uživatelský avatar
jusuf
Příspěvky: 340
Registrován: 28 kvě 2009 22:20

Re: MIDI zapojenie-dotaz

Příspěvek od jusuf » 31 kvě 2010 22:16

Standalone - keď plánuješ využívať MIDI aj bez PC. Niektoré tieto vecičky poskytujú iba interfejs pre počítač, a bez neho nevedia smerovať vstup na viac výstupov. Neviem jak je na tom MIDIsport...
Ináč ako klasický problém reťazca "Thru-In-Thru-In" sa uvádza vznik oneskorení, ale pri 2-3 zariadeniach by nemal by problém...

Uživatelský avatar
bassline
Příspěvky: 2665
Registrován: 22 zář 2005 16:21

Re: MIDI zapojenie-dotaz

Příspěvek od bassline » 31 kvě 2010 22:33

aha....no standalone mi netreba...planujem vsetko robit v DAW v PC...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21270
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: MIDI zapojenie-dotaz

Příspěvek od Pytkin » 01 čer 2010 00:35

bassline : tak midisport 4x4 je pre teba OK .. ja som kupil na midi.cz emagic AMT8 za 2000 kc .. je to 8in X 8out .. a funguje aj standalone .. velmi dobra vec ..

Odpovědět