Pady v FL STUDIO? /Akai MPD 32/

Vše co se týka MIDI (mimo keyboardů)
Odpovědět
Uživatelský avatar
7lupino
Příspěvky: 7
Registrován: 04 dub 2009 10:22

Pady v FL STUDIO? /Akai MPD 32/

Příspěvek od 7lupino » 04 dub 2009 11:31

Zdravím všechny,
mám problém s Fl studiem - FPC - zde se přiřazují pady pro kontroler. Mám akai mpd 32. Když chci přiřadit padu na akai v FL zvuk (v tom FPC), tak to mam pomíchaný. Třeba první pad na akai je až druhý v FL, třetí je až 12. a pořád mi to nejde uspořádat.. C s tím? Díky za pomoc!!

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 04 dub 2009 11:41

otvoris FPC okno
kliknes mysou na patricny pad
kliknes mysou na okienko midi note vpravo hore
z menu vyberies midi learn
klepnes na zodpovedajuci pad na mpd
zopakujes pre ostatne pady
ulozis preset

Uživatelský avatar
7lupino
Příspěvky: 7
Registrován: 04 dub 2009 10:22

Příspěvek od 7lupino » 04 dub 2009 12:02

Nemůžu pořád najít ten MIDI Note.. Mám fl studio 8. Kde je to přesně? Díky

Jindy2
Příspěvky: 2039
Registrován: 26 bře 2007 21:26

Příspěvek od Jindy2 » 04 dub 2009 12:08

to mas prece v tom FPC, je to tam jasne napsany "MIDI NOTE" a treba C#3...

Uživatelský avatar
7lupino
Příspěvky: 7
Registrován: 04 dub 2009 10:22

Příspěvek od 7lupino » 04 dub 2009 12:16

Super, díky Vám mi to už částečně funguje.. Díky Jen Ještě jeden problém Horní 3 pady a jeden ve třetí řadě nelze na akai přiřadit. Pořád se mi tam objevuje B3 a samply se mísí. Jak kdyby to bylo přiřaditelný jen na 12 padů nebo co..

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 04 dub 2009 12:25

tak to musis nakonfigurovat ten mpd aby ti na kazdom pade vysielal inu notu. to je zaklad. ked ti 4 pady vysielaju tu istu notu, neni pomoci, to ziadny sw nezvladne

Odpovědět