nevím kam přesně s tímto problémem, je to trochu od hardware trochu software a Midi.
Potřeboval bych s něčím pomoct, tak kdyby někdo věděl jak na to tak prosím napište.
Je mi hlavně o to abych mohl připojit kytaru a pedal (co mám od volantu a je do usb) do Guitar Rigu. Chci si vyzkoušet nějaké efekty a abych si je pak případně mohl koupit už jako hw před kombo. Kytaru jsem zapojil úspěšně. Ale s připojením pedálu mám problém. Myslím si že je problém v nastavení Guitar Rigu, ale je možné že i někde jinde. Tak pro zpracování usb signálu do počítače a konverze do MIDI jsem použil program Rejoice a jako virtualni MIDI kabel jsem použil program MIDI YOKE, v Rejoice nastavim output do MIDI YOKE. Myslím že Rejoice funguje správně, reaguje na stisknutí pedálem a ukazuje stisknutou hodnotu prdálu. Když pak v G. Rigu povolím v nastavení vstup z MIDI YOKE a snažím se k tomu připojit efekt tak si nevím rady. V anglickém návodu akorád psali že po povolení vstupu z MIDI YOKE do G.Rigu bude pedál použitelný, ale mě to pořád nefunguje

Můžete se mi pokusit poradit? nebo nějaké nápady kde by mohla být chyba?
Děkuji mnohokrát
Martin