2 praktické rady ohledně Emu 0404 usb :-)

Mikrofony a předzesilovače
Odpovědět
Vrzalík

2 praktické rady ohledně Emu 0404 usb :-)

Příspěvek od Vrzalík »

Ještě jsem nějak moc nepropojoval zvukovku a preamp. Tak by mě zajímalo, jakými kabely je lze propojit ( jde o Emu 0404 usb a D.A.V. BG1U), jako linku. Mám zato, že je lze propojit jak xlr canon ( na obou stranách), tak jack ( na obou stranách). Tak mi to prosím potvrďte nebo vyvraťte, díky.

Druhá otázka :wink:. Chtěl bych tu zvukovku napasovat do racku. Nemáte někdo nějaký tip jak to řešit. Mě napadlo koupit do racku nějaký šuplík a vložit jí do něj. Znáte nějaký obchod, kde by bylo něco( šuplík, nějaká podložka do racku) takového k mání. Díky!
Naposledy upravil(a) Vrzalík dne 26 bře 2011 16:12, celkem upraveno 1 x.

Kermitak
Moderátor

Re: 2 praktické rady ohledně Emu 0404 usb :-)

Příspěvek od Kermitak »

Na DAVu mas na XLR symetrickou linku a na jackach nesymetrickou, na zvukovce mas na XLR mikrofonni vstup a linku na jackach, oboji popsano v navodu. Muzes to propojit symetricky XLR->TRS, nebo nesymetricky TS->TS.

Zamer strkat tuhle zvuknu do racku nejak nechapu, zvlast kdyz ma ovladani shora, ale je to tvoje vec. Policky se koupit daji, treba tady - http://www.thomann.de/gb/thon_rackwanne_1he.htm Taky muzes zkusit prodance.

Hammond

Příspěvek od Hammond »

K tomu racku.... blizsie ako Thomann mas napriklad Prodance. Maju tam dost velky vyber rackoveho vybavenia, od policiek, cez rozne typy list, az po kompletne krabicky roznych typov. Skus pozriet napr vyrobky Amex http://eshop.prodance.cz/default.asp?Pg ... me&SORT=Up

Vrzalík

Příspěvek od Vrzalík »

Dík.( tak je to trochu jinak než jsem si myslel :wink:, moje doměnka byla, že i xlr vstup u zvukovky je linka :wink:) To už je pak jedno, jestli to bude propojeno symetricky nebo nesymetricky. Dává se něčemu obecně přednost?

No já mám malý rack a tu zvukovku bych měl nahoře ( takže bych měl přístup ke všem ovládacím prvkům). Chci mít preamp a zvukovku u sebe, to je vše :wink:.

Díky za linky. Mrknu na to.

Vrzalík

Příspěvek od Vrzalík »

Odpovědět