Dobrý deň, chcela by som sa opýtať či by niekto vedel poradiť s výberom resp. postupom - dcéra hrá na elektronické piáno
a chceli by sme jej kúpiť mikrofon aby pri hraní mohla aj spievať. Nevieme vôbec ako pokračovať aký zosilovač alebo čo
k tomu potrebujeme. Malo by to byť nejaká lacnejšia verzia možností ako dosiahnuť spev a hru na piáne v detskej izbe.
Ďakujem za odpoveď a pekný deň Iva
aký zosilovač ku mikrofonu
Re: aký zosilovač ku mikrofonu
Já myslím, že dcerka žádný mikrofon nepotřebuje, pokud neplánujete její hru a zpěv nějak orientačně natáčet.
Naučit se pracovat s mikrofonem není nikdy na škodu......jackies píše:Já myslím, že dcerka žádný mikrofon nepotřebuje, pokud neplánujete její hru a zpěv nějak orientačně natáčet.
Myslím, že na tohle by ale postačil pro začátek nějaký obyčejný karaoke systém na doma, mikrofon s jackem bych připojil do zvukovky počítače a hotovo. Ale jinak klasika mic. Shure SM 58 do malého dvoustopého mixáčku a z něho do zesilovače domácího hi-fi. To by mohlo stačit.
To je sice pravda, ale to ať se učí jinde žeFillippos píše:Naučit se pracovat s mikrofonem není nikdy na škodu......

(a až potom co se třeba naučí zpívat )
Myslel jsem jen na blaho rodiny a sousedů.
Aby si zazpívala ve svém dětském pokojíčku s piánem, mikrofon a ozvučení určitě nepotřebuje.