Musím ubezpečit, že to jsou skutečně 4 jmenované preampy, žádné placebo ani jiné triky. Vyrovnat vše hlasitostně i "performančně" je v podstatě neřešitelný rébus. Zvlášt když to člověk dělá sám a vždycky mezi dalším zpíváním běží přepojovat kabely .... Každou frázi jsem se ale snažil navzájem vyrovnat mezi všemi preampy přesně podle RMS (IXL analyzéry), takže nemyslím, že by č.2 mohl být nějak zjevně silnější. Ty peaky jsem možná obecně podcenil a jestli tam občas neměl být menší gain ... Zpěvačka slíbila, že dorazí k večeru, tak budou další vzorky. Ony tyhle preampy nejsou žádné srandovní kousky, čili tyto nezaujaté rozdíly jsou dost zajímavé
matucha píše:
Jinak moc pekne to hraje. Mi pride, ze je to velkej rozdil oproti tomu, kdyz si zkousel Marek Design vs Horch, kdy mi prislo ze to oboji hraje divne, vubec sem tam neslysel stejny kvality jako tady v tehle ukazkach.
vidím že tamtamy bijí všemi směry ... nevím jak se to v tomto "Marek" případě tak podařilo ... Ted jsou podmínky úplně stejné jako předtím ...