Behringer MAGICIAN T1950 - na co presne je ?
Behringer mel vzdycky super design, az je mi nekdy lito, ze profi veci vypadaji jak soubor seriove vyrabenych dilu bez ladu a skladu.. ale zase vime jak to se zvukovymi kvalitami Mr. Uli je 
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."

'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."

Ve studiu odkud to mám,to používali taky na bicí...je to stará série!!!
V roce 2001 se strategie Behringer dosti změnila,t1950 se v té době, z duvodu neekonomičnosti přestala vyrábět,když kouknete do Behringer
katalogu, tak v roce 99 získali za t1950 řadu ocenění,např. na Musicmesse.
Dnešní výroba behringeru je uplně mimo,modely T1951-3 za cca 6000.
jsou fuck totální sračka...a nejhorší na tom je,že ta t1950 za těžkej balík
zní podobně na hovno,ale je to stejně o prioritách někomu se to muže líbit
Po něděli jedu do vývojového centra KV2audiu za J.Kramperou,tak to mužu vzít s sebou co na to řekne...
To spíš jestli se někomu nehodí něco z těch vnitřností,nebo ho modifikovat,ale to asi nebude mít moc cenu...
Rastis 3000 jsou v pohodě,ale vzhledem k tý vzdálenosti je to stejně jedno.asi mi zustane navždycky doma...
Vyměnil bych ho za nějakej efekt,mikrofon atd...
V roce 2001 se strategie Behringer dosti změnila,t1950 se v té době, z duvodu neekonomičnosti přestala vyrábět,když kouknete do Behringer
katalogu, tak v roce 99 získali za t1950 řadu ocenění,např. na Musicmesse.
Dnešní výroba behringeru je uplně mimo,modely T1951-3 za cca 6000.
jsou fuck totální sračka...a nejhorší na tom je,že ta t1950 za těžkej balík
zní podobně na hovno,ale je to stejně o prioritách někomu se to muže líbit
Po něděli jedu do vývojového centra KV2audiu za J.Kramperou,tak to mužu vzít s sebou co na to řekne...
To spíš jestli se někomu nehodí něco z těch vnitřností,nebo ho modifikovat,ale to asi nebude mít moc cenu...
Rastis 3000 jsou v pohodě,ale vzhledem k tý vzdálenosti je to stejně jedno.asi mi zustane navždycky doma...
Vyměnil bych ho za nějakej efekt,mikrofon atd...