Mám E-MU 1212m PCI a chtěl bych vědět, co přesně je potřeba pro připojení Shure SM58. Koukám po něm, asi ho za čas koupím, konkrétně asi ten set od thomanna - SHURE SM58-SET - kde je ještě stojan a kabel.
Jenomže jen tohle mi stačit nebude - asi určitě potřebuji ještě preamp.
Thomann u Oktava MK319 doporučuje STUDIO PROJECTS VTB1, ale u tohohle Shure tam žádné takové doporučení není, ale předpokládám, že i k Shure SM58 bude třeba něco takového, třeba zrovna to stejné.
Nelíbí se mi ale, že konkrétně tenhle preamp stojí víc jak ten mikrofon. Chtěl bych na tomhle šetřit, vlastně na celém tomhle podniku, protože to nechci na nic ultra-profi seriozního, jentak to prostě chci mít a snad to bude trošku použitelné.
Takže otázka: Co bych měl k Shure SM58 koupit za (levný) preamp a nějaké kabely, abych to prostě píchnul do 1212m, do toho line in na velký jack?
Jenom chci, aby to nešumělo a ten preamp aby nedegradoval nějak zásadně zvuk toho majku, jestli to je vůbec možné. Aby to fungovalo, that's all.
Ten SM58 bych chtěl použít na nahrávání zpěvu a pokud by to jen trošku šlo, tak třeba i občas na nějakou tu akustickou kytárku, snad to s tím půjde, ale ikdyby ne, tak zpěv by byl hlavním účelem použití. No, určitě ale nehodlám kupovat k té mé emu ten microdock za 6 tisíc, to ani náhodou.
Poradíte prosím?