Focusrite OCTOPRE LE nebo MOTU 8PRE

Mikrofony a předzesilovače
robs
Příspěvky: 42
Registrován: 20 zář 2005 15:49

Focusrite OCTOPRE LE nebo MOTU 8PRE

Příspěvek od robs » 18 bře 2008 14:55

Potrebuju nejaky pre s ADATem tak kolem tech 20tisic. Co byste z techto dvou doporucili.. Nebo neco navrhnete.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 18 bře 2008 15:27

Este by som pozrel Presonus Digimax seriu .. su tam asi 4 druhy ..

Uživatelský avatar
onehalph
Příspěvky: 505
Registrován: 24 kvě 2002 09:54

Příspěvek od onehalph » 18 bře 2008 17:18

myslim, ze by nebylo od veci mrknout i na Studio Projects SP828 http://www.studioprojectsusa.com/sp828.html

P.S.: Ted se koukam ale, ze ADAT nema - tak sorry

Martin
Příspěvky: 847
Registrován: 04 dub 2004 14:10

Příspěvek od Martin » 18 bře 2008 18:45


Ctirad
Příspěvky: 1448
Registrován: 03 říj 2003 13:16

Příspěvek od Ctirad » 18 bře 2008 19:22

Taky bych přidal bod k firestudiu.

robs
Příspěvky: 42
Registrován: 20 zář 2005 15:49

Příspěvek od robs » 18 bře 2008 20:24

to je faň, ale ja potřebuju jenom předzes. co mě převede na ADAT. Zvukovku mám. Ale firestudio vypada dobře..

Ctirad
Příspěvky: 1448
Registrován: 03 říj 2003 13:16

Příspěvek od Ctirad » 18 bře 2008 21:02

Firestudio můžeš používat i jenom jako převodník s ADAT. Totéž třeba focusrite saffire pro 26 nebo koneckonců i to 8PRE.

Martin
Příspěvky: 847
Registrován: 04 dub 2004 14:10

Příspěvek od Martin » 18 bře 2008 22:06

Měl jsem OCTOPRE a byla to bída.
Nedoporuřuji.
Presonus hraje fakt lépe.

greezmen
Příspěvky: 417
Registrován: 19 pro 2006 17:32

Příspěvek od greezmen » 18 bře 2008 22:30

no am ma aj ja chrobaka v hlave noveho velmi sa mi zapačila v usa vyde na 20 000 Sk
Naposledy upravil(a) greezmen dne 27 led 2009 11:59, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 19 bře 2008 00:31

rob : tak digimax FS .. alebo ak stacia len vstupy , tak ten novy .. neviem presne nazov .. co ma len vstupy ..

shagy
Příspěvky: 181
Registrován: 19 pro 2004 21:03

Příspěvek od shagy » 19 bře 2008 01:42

pytkin) digimax d8, ale je podozrivo lacnejsi ako zbytok...a ma este aj metre;-)))
http://www.shagy.sk - zvuk nazivo aj v studiu

shagy
Příspěvky: 181
Registrován: 19 pro 2004 21:03

Příspěvek od shagy » 19 bře 2008 01:50

ale ako nahrada za ADA8000 na live bude urcite fajn...
http://www.shagy.sk - zvuk nazivo aj v studiu

robs
Příspěvky: 42
Registrován: 20 zář 2005 15:49

Příspěvek od robs » 19 bře 2008 09:49

diky, uz mam cerviku v hlave vic.. jo a ten octopre ? co je na nem spatneho ?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 19 bře 2008 10:15

shagy : ostatne su I/O .. D8 je len I .. ma len vstupy .. ocakavam ze snad by mal byt lacnejsi .. pripada mi to , ze slusne zareagovali na dopyt trhu .. malo kto potrebuje tolko vystupov .. zato vstupy potrebuje skoro kazdy ..

Optimalna kombinacia trebars ten Firestudio .. co je 8 in , 8 out (kvoli surroundu sa moze hodit) .. a doplnis 2x ten D8 a mas 24 in , 8 out .. co viac treba ? :)

shagy
Příspěvky: 181
Registrován: 19 pro 2004 21:03

Příspěvek od shagy » 19 bře 2008 12:49

nie, aj digimax lt je len 8 in, mam doma...digimax LT, 96, D8 su len in prevodniky, s adat I/O je len digimax FS, ma ju kolega...ano D8 vyzera zaujimavo...
http://www.shagy.sk - zvuk nazivo aj v studiu

Odpovědět