Hodi se Behringer C-2 pro zachytavani hlasu/rapu/ ?

Mikrofony a předzesilovače
pc.masters

Hodi se Behringer C-2 pro zachytavani hlasu/rapu/ ?

Příspěvek od pc.masters »

Hodi se Behringer C-2 pro zachytavani hlasu/rapu/ ?Nebo by pro to byl lepsi SHURE SM58 ktery mam moznost mit asi za 2300,- ? Diky...takhle bych mel dva kondikove majky, ale nevim co je overhead atd....diky?Co by bylo lepsi?

safa
Profesionál

Příspěvek od safa »

jednim slovem NE! Behringer C-2 je dvojice kondenzatorovych tuzek ... cili je asi celkem snadno prefouknes. C-2 se hodi jako dvojicka na stereofonni snimani akustickych nastroju, tj. bytary, bici salmaje, dudy atd ;-))) . Na tohle co chces ti dynamik asi poslouzi lip ...
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

pc.masters

Diky...A prosim, poznate nekdo jestli se z fotky jedna o original ? mam v planu vydrazit toto: http://www.aukro.cz/show_item.php?item= ... esl%C3%A1n Pise ze je novy a kompletni atd...Mam to myslite vydrazit??Sezenu za tuhle cenu neco kvalitejsiho?Treba nejaky ten Studio Project B1 je za podobnou cenu atd...ja ted posloucham test tehle mikrofonu, ale je to na akusticke kytare a ja tam nepoznam rozdil :) Nebo jeste treba Behringer B1.Videl jsem SHURE SM58 jen dve verze.. LCE a SE, poznate ktery z nich to je z fotky a v cem se zasadne lisi? Sakra nevim jestli to mam koupit.... Diky a prosim rychle, mame na to nejakych 5 hodin :))
... ...Core 2 Quad Q6600 (3,0Ghz), 2x2Gb DDR2 Vitesta 800+, GB-P35-DS3, MSI R2600XT ... ... E-MU 1212M, Alctron HAT800, Samson C-Valve, ESI nEar 06, AKG K66, AKG K240S, M-Audio Axiom 49 ... ...

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

pc.masters : to mas tazke .. to si treba odskusat , co ti viac vyhovuje .. ja myslim ze "do studia" je lepsi kondenzatorovy mikrofon ako dynamicky .. ale mozno na ten rap by bol lepsi SM58 .. to ale zistis jedine tak , ze si to otesujes .. alebo das na niekoho kto to uz testoval na rape ..

kexik

Příspěvek od kexik »

vyzera to byt original... LCE a SE sa zasadne nelisia v nicom, okrem toho ze jeden ma vypinac (dufam ze si pamatam spravne ze SE)
vypinac sa celkom hodi na zivaky, zvlast ked sa zvucite sami

pc.masters

ok

kexik píše:vyzera to byt original... LCE a SE sa zasadne nelisia v nicom, okrem toho ze jeden ma vypinac (dufam ze si pamatam spravne ze SE)
Ok, takze vzit ci nevzit ? :( Pls, Raperi :) Poradte !! No asi vezmu a kdyztak prodam...snad ho nekdo kdyztak za tu cenu koupi....myslim ze to cena spatna neni !

dozzi

Příspěvek od dozzi »

no, akoze ja tu sm58ku mam a som s tym celkom spokojny. aj ked to mam zapojene iba na hifi vezi, ale ten zvuk sa mi zda byt cisty, teda aspon na live. neviem ci je to postacujuce aj na nahravanie... kondenzator by bol asi predsa len lepsi, len neviem ci by sa taky nasiel aj v tejto cenovej kategorii. ja som tento mikrofon kupil asi pred rokom a myslim si ze ta cena nejde dole, takze podla mna ked to kupis a nahodou by si nebol spokojny tak to v pohode predas za podobnu cenu.

a k tomu ci to je original:
moj tak vyzera tiez(teda ja mam ten so switchom), aj vsetky tie blbostky co su k tomu

pc.masters

dozzi píše:no, akoze ja tu sm58ku mam a som s tym celkom spokojny. aj ked to mam zapojene iba na hifi vezi, ale ten zvuk sa mi zda byt cisty, teda aspon na live. neviem ci je to postacujuce aj na nahravanie... kondenzator by bol asi predsa len lepsi, len neviem ci by sa taky nasiel aj v tejto cenovej kategorii. ja som tento mikrofon kupil asi pred rokom a myslim si ze ta cena nejde dole, takze podla mna ked to kupis a nahodou by si nebol spokojny tak to v pohode predas za podobnu cenu.

a k tomu ci to je original:
moj tak vyzera tiez(teda ja mam ten so switchom), aj vsetky tie blbostky co su k tomu
Diky moc, asi za hodku bude muj....ted si rikam jesi nevzit dva, ale kaslu na to, mam 16 a vydelava se mi blbe zatim... :) Takze tenhle Mic+mic Sekaku 14L (asi nikdo nezna... :) + SoundCraft Compact4 + E-MU 0404 + nejaky compik+ nejaky repro + nejaky sluchatka ( asi KOSS R/80 co mam novy za 1400,-) :) Mate nekdo vyhrady?Ja bych mozna vzal misto EMU 0404 i ESI Julia, ale ta emu, nevim, libi se mi vic...a monitory az casem...Zatim mozna sezenu tyhle sonaky : http://www.audioexpert.cz/regalove-repr ... s-mb250h-b za 1500,- novy...zatim postaci, jeste uvidim.Malo penez...tatik mi nechce dovolit vzit si Tannoy M2 do garaze (kterou zatim taky nemame..:D) Hehe, si pripadam trochu k smichu, ale pockejte az vylezu ven s demem !!

pc.masters

a zesik od tatky z garaze TESLA 2x25w :D
... ...Core 2 Quad Q6600 (3,0Ghz), 2x2Gb DDR2 Vitesta 800+, GB-P35-DS3, MSI R2600XT ... ... E-MU 1212M, Alctron HAT800, Samson C-Valve, ESI nEar 06, AKG K66, AKG K240S, M-Audio Axiom 49 ... ...

Ctirad

Příspěvek od Ctirad »

safa píše:C-2 se hodi jako dvojicka na stereofonni snimani akustickych nastroju, tj. bytary, bici salmaje, dudy atd ;-)))
Zkoušel jsi je? Jsou použitelné? Cena je vyloženě legrační.

kexik

Re: ok

Příspěvek od kexik »

pc.masters píše:
kexik píše:vyzera to byt original... LCE a SE sa zasadne nelisia v nicom, okrem toho ze jeden ma vypinac (dufam ze si pamatam spravne ze SE)
Ok, takze vzit ci nevzit ? :( Pls, Raperi :) Poradte !! No asi vezmu a kdyztak prodam...snad ho nekdo kdyztak za tu cenu koupi....myslim ze to cena spatna neni !
vezmi to... je to tutovy mike, ak s ti nebude pacit, do tyzdna ho predas

Venti

Příspěvek od Venti »

pc.masters --- hlavne nezabudni na pop filter... bud ho kup za nejakych 20 euro... alebo si sprav... .. bez toho ani nenahravaj.

kexik

Příspěvek od kexik »

pop filter co je na sm58 celkom ujde... uz by som pred to nic viac nedaval, ledaze by ten clovek hodne sycal

Venti

Příspěvek od Venti »

kexik.. ako zacinajuci reperi budu hucat dost a B D T P ckovat doalejuja a aspon by ho mali ako "vymedzovac" vzdialenosti od mikrofonu.. aby pred tym netancovali moc :)

kexik

Příspěvek od kexik »

to mozno neni zly napad, ale na ten pripad sietku prec :)

Odpovědět