Identifikácia vintage mic konektorov

Mikrofony a předzesilovače
koukolaj

Re: Identifikácia vintage mic konektorov

Příspěvek od koukolaj »

Deekay píše:a bonus:
Obrázek
toto by malo byt k nejakym starym reprakom, mam toho plno, ak by niekto potreboval, nie je problem
Tyto konektory jsou k reprobednám TESLA z roku přibližně 1965 až 1980 které používaly divadla a kulturáky. Živeny byly z lampových koncáků Tesla. Já takové dvě reprobedny vlastním a dodnes používám tyto nožové konektory,ale lidé mi je na akcích už rozšlapali, tak je mám už bez krytů, jen ovázané izolačkou, tak by se mi hodily. Ty reprobedny používám často už 30 let a pořád hrají slušně. Na tahání po hospodách slouží dobře. Pár těch konektorů bych bral. Ty ostatní staré konektory jsou většinou ke starým kondenzátorovým mikrofonům, já osobně jeden mám. Má tři různé vložky k našroubování,dle toho co chce člověk nahrávat a je k tomu lampové napájení, podobné nabíječce na akumulátor do auta. Dodnes mi to dobře chodí, ale právě konektory již ztrácí dobrý dotek, také by se hodily náhradní. Ty staré mikrofony, nahrávají stejně dobře jako nové studiové AKG v hodnotě deseti tisíc, já je dostal za flašku.

kexik

Re: Identifikácia vintage mic konektorov

Příspěvek od kexik »

koukolaj: bacha, mas mozno cenne neumanny z cmv serie, tak ich zasa za flasku nepredaj, ma to vacsiu hodnotu nez tusis :)

Odpovědět