Jaky kondenzatorovy majk? aneb Oktava vs. Rode

Mikrofony a předzesilovače
juan

Příspěvek od juan »

a co na to Kexik? :)

kexik

Příspěvek od kexik »

co ja? ved som ti napisal ze mas kupit oktavu a nespiritizovat...

Ctirad

Příspěvek od Ctirad »

shagy píše:ja som kupoval mk-319 msp, mk-012, u www.tmsound.sk ziaden problem - velka ochota a spokojnost...teraz som bol s majitelom Tm sound Tiborom, prisli na sklad dalsie kusy, bude sa robit dalsia objednavka...
Nevis, jak je to s posilanim do ceska? Ono by se nas tu koukam naslo nekolik, kdo si na MK319 brousi zuby a nebyla by marna vec udelat nejakou hromadnejsi objednavku.

aum generator

Příspěvek od aum generator »

ak by si niekto brusil zuby na oktava mc-012. tak poslite private message...mam jednu, 9 mesiacov staru na predaj (je ako nova...malo pouzivana + spraval som sa k nej dobre).
ziaden fake, v drevenej krabicke, omni, cardioid aj hypercardioid capsle....prilozeny rusky manual s grafmi k tomuto konkretnemu kusu.

pripadne ak by si ju niekto chcel v bratislave vyskusat, tak sa tiez da dohodnut.

(predavam ju lebo si idem kupit to iste, ale matched pair)

kexik

Příspěvek od kexik »

aum: a neda sa prikupit matched piece? nac tam potom je ten graf? imho by im malo stacit poslat kopiu charakteristiky a oni by mali byt schopni vybrat podobnu kapslu

aum generator

Příspěvek od aum generator »

tak to mi nenapadlo. skusim im napisat. dik.

pripadne neviete mi niekto poradit ako nazvucit xylofon?
2 tuzky z dola by mohli byt ok... (ten xylofon ma dole ozvucnice/rezonatory)
...alebo?

shagy

Příspěvek od shagy »

ctirad, kontaktu info@tmsound.sk, odvolaj sa na mna...myslim, ze s postou by to nemal byt problem...
http://www.shagy.sk - zvuk nazivo aj v studiu

Liquid Sound
Profesionál

Příspěvek od Liquid Sound »

Poreferujte prosim jak je to s tim poslánim do čech. Koupil bych matched pair 319 silver
Freelance film scoring engineer, producer, senior sound engineer & editor, Wwise apprentice
vitekkral.com | IMDb | ALLMUSIC

juan

Příspěvek od juan »

Jeste bych mel dotaz - ted mne pise kamos, ze hodne slusnej kondenzator je Audio Technika AT2020. Znate ho nekdo? a muzete porovnat s Oktavou?
diky za odpovedi.

kexik

Příspěvek od kexik »

at2020 je klobasa, mal som to pozicane. klasicka cina podobne ako behringer b1 alebo m-audio nova.

Ctirad

Příspěvek od Ctirad »

OK, takže to shrneme. Kolik je tu lidí z česka, kteří by chtěli oktávu a mohli by si jí vyzvednout v praze u mě (poštou už by se asi smazala výhoda společné zásilky z sk) a zároveň si ještě o ní nikam nepsali?

delay

Příspěvek od delay »

Já ji fakt chci, ale asi nestihnu prodat Sennheiser E-865ku.
Kdy by to bylo nutné zacvaknout? Jo a chci výhradne silver makeup :-)

Ctirad

Oktava - hromadná objednávka!!!

Příspěvek od Ctirad »

Takže jsem se informoval a posílaní do CZ není žádný problém a pokud toho objednáme víc tak máme slevu (10% už při 5ks).
Takže neváhejte a pište, co byste rádi. Pokud nebudeme alespon 3, tak to hromadně objednávat nemá cenu.

Aktuální nezávazný odhad:

Ctirad: 1x MK-319 + shockmount
(?)delay: 1x MK-319 silver
(?)Liquid sound: 1x matched pair MK-319 silver

juan

Příspěvek od juan »

2 ctirad: myslis primo z Oktava-shop.de?

tankista

mk-220

Příspěvek od tankista »

No ja bych do toho mozna sel taky. Uvazuju o MK-220 http://www.oktava-online.com/mk220.htm Jen jeste porad nejsem rozhodnutej, jestli to je ten pravy mikrofon pro me. Potrebuju neco na doma (popr. obcas i do zkusebny), co bych pichnul do ultralajtu a solidne to nahravalo hlavne zpev, ale obcas i naky ruchy nebo nastroje atd. Proste nejakej univerzalni kondik na doma, pricemz nejvic se bude pouzivat na zpev. Puvodne jsem chtel 319, coz je na zpev asi jasna kvalita, ale pak jsem si rikal, ze kdyz to bude jediny mikrofon, vetsi univerzalnost by mu neskodila. Kdybych tak vedel, ze ta MK-220 je stejne kvalitni jako 319...

Odpovědět