Vazeni znalci kabelologie a jacko-canonovědy, mam problem, celkem zasadni, popisu situaci:
mikrofon s vysilacem - prijimac zapojenej na adapter - z adapteru jack - vystupni uroven -20dB - drat zapichlej do canonovyho mikrofonniho vstupu vokalniho efektaku (ma jeste klasickej lajnovej vstup) a z efektaku vystup 2x simetrickej canon
problem je, ze krom dobre znejiciho signalu je na pozadu brum na nizky frekvenci, nejakej sinus, asi nakej pruser se zapojenom kabelu jack z prijimace - canon v efektaku
problem ve vysilacce neni, zkousel jsem dve ruzny
kdyz to zapojim do lajny efektaku, je tam tech -20dB celkem znat, je to tichy a davat predto dalsi kram (zesik) se mi nechce
nenapada vas zapojeni jack-canon tak aby se ten brum z toho vyradil ?
diky, dneska a zitra mam koncert, dost to specha diky moc
KABELOLOGIE - brum mezi vysilacem a zpevovym efektem, pomoc!
tato cast ma matie: "- z adapteru jack -" ??? prijimac mikroportu zapojeny na aky adapter? napajaci? prijimac mikroportu sa napaja po nf kabli? to moze byt ono... divoke riesenie je vyskladat napajanie z bateriek, jeden koncert to ustiha
inak jedine vyskusat dibox... na jack-canon kabli moc nenavymyslas
inak jedine vyskusat dibox... na jack-canon kabli moc nenavymyslas
myslel sem si to ze pomuze DI box, vystup z prijimace je nesymetrickej monojack, vstup do efektaku je symetrickej canon, takze asi jina moznost neni
s tim adapterem sem to asi zamotal, chtel sem jenom aby bylo receno ze je napajenej z adapteru tj ze site, takze by pripadne mohlo vznikat neco nekalyho kdyby treba nebyl uzemenej nebo janevimco, ja tomuhle moc prave nerozumim
zkusim DI box
diky
s tim adapterem sem to asi zamotal, chtel sem jenom aby bylo receno ze je napajenej z adapteru tj ze site, takze by pripadne mohlo vznikat neco nekalyho kdyby treba nebyl uzemenej nebo janevimco, ja tomuhle moc prave nerozumim
zkusim DI box
diky