Který předzesilovač Presonus nebo Samson?
Který předzesilovač Presonus nebo Samson?
Přečetl jsem už zde hafo názorů.Nejdříve jsem upustil od Behringer Mic2200 a mnoho probral poměru cena výkon.Vybral jsem tyto dva abonenty.Co vy na to?Do kterýho by jste šli vy?
Presonus BLUE TUBE DP nebo
Samson C-valve
Presonus BLUE TUBE DP nebo
Samson C-valve
ani do jedneho... mozno do smpro 202 ale celkovo sa od mic100 od behringra nedostanes tak daleko, aby to stalo za tie peniaze. az okolo 300eur zacinaju preampy, ktore hraju vyrazne lepsie. najsmutnejsie je, ze lowend krabice obsahuju spustu lacne urobenych ficur,cez ktore zbytocne lezie signal a su nanic, ako vselijake paekvalizery, saturatory, limitery, zle urobene obracace fazy, lampove stupne s anodovym napatim 50V a podobny horor. keby sa to cele usetrilo a vrazilo do toho doleziteho, tj samotneho obvodu, ktory zosilnuje signal, boli by sme celkom inde
protoze se neridim vzdy tim co pisou ostatni ale obcas mam i svuj vlastni nazor na to co je a co neni vhodne pouzit. Kdybych se ridil jen tim co pisou ostatni, tak bych neudelal nikdy nic. Nekdy je dulezitejsi cíl, nez prostredky, jak se k tomu cíli dostanu, tzv. neni nutne mit hi-end gear, abych natocil kvalitni vec.
Musím s Lupem naprosto souhlasit.Poslouchám jeho nahrávky a i když jsem rocker, je to perfektní a teď by mne zajímalo kolik z těch milionu lidí konzumujících muziku jako párky s Teska pozná,jakej je tam Preamp či Mikrofon nebo jestli hraju na Fendera s Voxem či GIBSON Les Paul a Mesinu.Machrovina je udělat s toho mála dobrou muziku.
Chtěl jsem původně napsat z hovna bič.
Chtěl jsem původně napsat z hovna bič.
amenLUPO píše:protoze se neridim vzdy tim co pisou ostatni ale obcas mam i svuj vlastni nazor na to co je a co neni vhodne pouzit. Kdybych se ridil jen tim co pisou ostatni, tak bych neudelal nikdy nic. Nekdy je dulezitejsi cíl, nez prostredky, jak se k tomu cíli dostanu, tzv. neni nutne mit hi-end gear, abych natocil kvalitni vec.
howg
-
pc.masters
SAMSON C-Valve je SUPER ! Mel jsem MIC100, DMP3, VTB1 a C-Valve...no nechal jsem si C-Valve. Podle me je z low endu jeden z nej ! Pak az goldmike a ty drazsi no...
... ...Core 2 Quad Q6600 (3,0Ghz), 2x2Gb DDR2 Vitesta 800+, GB-P35-DS3, MSI R2600XT ... ... E-MU 1212M, Alctron HAT800, Samson C-Valve, ESI nEar 06, AKG K66, AKG K240S, M-Audio Axiom 49 ... ...
Amen! tohle je problém low-endu snad u každého typu zboží.. Snaží se totiž nejspíš za málo peněz nabídnout na pohled hodně muziky. To, že ta muzika je nepoužitelná, je jim už jedno, hlavně, že jí je hodně.kexik píše:...keby sa to cele usetrilo a vrazilo do toho doleziteho, tj samotneho obvodu, ktory zosilnuje signal, boli by sme celkom inde
Zrovna jsem na to nadával u posilovací lavice - kdyby materiál, kterej vrazili do nepoužitelnejch serepetiček okolo, použili na základní konstrukci... no, škoda mluvit