M-AUDIO USB PRODUCER - práskání
M-AUDIO USB PRODUCER - práskání
Dobrý den, mám USB mikrofon zmiňovaný výše. Chci nahrát můj zpěvem s doprovodem. Mám program Pro Tools M-Powered Essentials. Po importu doprovodu začnu nahrávat, ale v sluchátkách mi to strašné praská a občas se to sekne. Nedá se s tím zpívat, špatně se trefuje do rytmu, jak se to seká
Buffer size zvětšit nejde, je na 256, když jej zvýším, po otevření ro Tools M-Powered Essentials se to sníží zase na 256. Drivery mam nejnovější. PC mám silný dost. Nevíte někdo, co s tím?
Už jsem marnej... Díky.
Re: M-AUDIO USB PRODUCER - práskání
Mám Windows XP.
A mas v tech protulech vybranej asio driver? (ten ne-directx)
Ano, mám.
Ten mikrofon neni v USB hubu? Muzes poslat screenshot toho nastaveni v protulech?
Nevím co znamená USB huba, určitě můžu, akorát nevím jak to sem dát.
Už vím co to je, ne není.
a jaky bufer mas nastaveny v playback engine?
to by melo bohate stacit. zkousel sem to i na 128 a taky to slo... 9 stop, 2 importovany podklady a porad to bezi...
nemuzes mit nejakou zavadu na USB?
nemuzes mit nejakou zavadu na USB?
je to laptop?
kazdopadne
1. vypnut pocas prace s audiom wifi
2. zhodit antivirovy program, pripadne ho vymenit za iny
3. nastavit v system properties-advanced-advanced processor scheduling na background processes
4. pozriet ako vyzera nastavenie zvuku vo windows, ako preferovane zariadenie pre recording ani playback nesmie byt usb audio od m-audio
5. zmenit v power options profil na "always on" (zrejme tam mas laptop alebo dokonca maximum battery, co sposobuje znizovanie taktu cpu)
kazdopadne
1. vypnut pocas prace s audiom wifi
2. zhodit antivirovy program, pripadne ho vymenit za iny
3. nastavit v system properties-advanced-advanced processor scheduling na background processes
4. pozriet ako vyzera nastavenie zvuku vo windows, ako preferovane zariadenie pre recording ani playback nesmie byt usb audio od m-audio
5. zmenit v power options profil na "always on" (zrejme tam mas laptop alebo dokonca maximum battery, co sposobuje znizovanie taktu cpu)
Ano, je to laptop, závada na USB určitě není, na jiném PC (stolním) to šlape normálně. Díky, kexik, hned to zkusím a dám vědět.
vzdyt ja taky nemyslim zavadu na mikrofonu, ale na tom notebooku. podival bych se do biosu na nastaveni USB. a jeste zkontroloval, jestli stiha disk.solaji píše:Ano, je to laptop, závada na USB určitě není, na jiném PC (stolním) to šlape normálně.
dale viz kexik.