MIC100 urgent dotaz

Mikrofony a předzesilovače
Odpovědět
Uživatelský avatar
nemo
Příspěvky: 453
Registrován: 27 bře 2004 20:30

MIC100 urgent dotaz

Příspěvek od nemo » 30 kvě 2007 22:37

Ahoj, nevite, u preampu Behringer MIC100, daji se pouzit oba vstupy canon a jack zaroven nebo se vzajemne vylucuji? Potrebuju v polnich podminkach zprovoznit dve linky jackovou a canonovou a nechci brat maly mix. O kvalitu zvuku tentokrat nejde, jenom o funkcnost pro jamovani. Nemuzu to ted vyzkouset a zitra s tim mam odjizdet.. Dik.

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 30 kvě 2007 22:39

...cece ted nemam kam se podivat ale bezohledu na kvalitu zvuku bych rek ze jo. Betonfest ti to muzu potvrdit az zejtra nad schematem.
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
bledule
Příspěvky: 104
Registrován: 29 pro 2005 22:33

Příspěvek od bledule » 30 kvě 2007 22:53

manuál tuhle možnost vylučuje

Acid Punk
Příspěvky: 2444
Registrován: 23 srp 2006 19:55

Příspěvek od Acid Punk » 31 kvě 2007 01:34

Manual tu moznost vylucuje, ale mam ho doma a kdybych mel tu divnou 3 kolikovou pripojku tak bych to zkusil

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 31 kvě 2007 07:20

nemam ho tuna ale pokial si pamatam, tak pokial sa tam strcil jack, XLR sa odpojil kontaktom v jack konektore. ale mozno si pamatam zle
ved vyskusaj: strc tam hocaky jack a do XLR strc nejaky odizolovany vodic, pokial to zabruci, je to zive

Uživatelský avatar
nemo
Příspěvky: 453
Registrován: 27 bře 2004 20:30

Příspěvek od nemo » 31 kvě 2007 07:26

Tak ted jsem se k nemu rychle dostal a zkusil - jack zasunuty a funkcni a hocaky vodic strceny v xlr zaroven bruci.. takze to nejspis jede oboje.. dik za tipy

Uživatelský avatar
Tudy
Příspěvky: 2379
Registrován: 28 pro 2002 15:07

Příspěvek od Tudy » 31 kvě 2007 07:46

Jo, ale používat se to nemá.
Jinak zatímco vstupy mají odlišnou citlivost, tak výstupy jsou jen natvrdo propojené - prostě aby byl na výběr správný konektor, ale na obou je to samé.
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz

Odpovědět