Sigma Ribbon vypadá ale fakt dosst dobře

www.janzaudio.cz
www.sontronics.com
21k za kus ? Ufff ... Tak za tu cenu (1000 USD) je k mání AEA R84 ribbon a to je podstatně jiná zvuková liga ...macceba píše:"obětavec": tak to fakt netuším, ale maj reklamu v jistém plátku zv. Muzikus na str.87 tak tam jsen na něj narazil. Jinak jsem o Sontronics slyšel už dřív, a zrovna ty sigmy co jsi dával ukázky na GS se mi nezdály tak hrozný za tu cenu, i když pro ČR 21k se mi zdá trochu dost.
Ivo a co jsi vlastně všechno zkoušel, třeba by se našlo nějaké užití mimo tvůj specifický rank. Jinak nejdřív mě ta cena vůbec nedocvakla, ale teď když to vidím napsaný(1000$), tak měním "trochu" dost za "dost" dost.Na GS jsem tenkrát dal jen kousek houslí a nakonec raději nic jiného abych jim nekazil radost když už mi to zadarmo půjčili
Svoje obvyklé nástroje (housle, viola, flétny, kytara, bubínky a všelijaká zvláštní akustické nástroje). Nezkoušel jsem to na žestích, kytarových aparátech, bicí soupravě atd.macceba píše:
Ivo a co jsi vlastně všechno zkoušel, třeba by se našlo nějaké užití mimo tvůj specifický rank. Jinak nejdřív mě ta cena vůbec nedocvakla, ale teď když to vidím napsaný(1000$), tak měním "trochu" dost za "nechutně" dost.
No nevím, "recenze" v podobných magazínech jsou vždycky spíše placená inzerceHonzis píše:Zdá se Vám ta recenze tak špatná?Mimochodem na SOS nikoho moc nešetří, takže pochybuji, že zrovna Sontronics by vychválili, kdyby skutečně nehrál dobře.
http://www.soundonsound.com/sos/may07/a ... ssigma.htm
Nebudou si vypouštět rybník, že ? Pochválí to, výrobce si k nim dát malý barevný inzerátek a spokojenost je na všech stranách ...fova píše:Honzis, to ja mam uplne jinou zkusenost. Vsechny recenze, ktere jsem cetl na SOS, tak byly spise pozitivni. Nidky jsem tam necetl: " nekupujte to" nebo "lepsi volba je xy".