Naučte mě chodit

Mikrofony a předzesilovače
Odpovědět
s-monan

Naučte mě chodit

Příspěvek od s-monan »

Ahoj lidi a zkušení zvukaři. Buduji si domácí studio na nahrávání vokálů, jenže jsem naprostý laik a v mém okolí není bohužel nikdo, kdo by oné problematice rozumněl. Včera mi přišli domů následující komponenty:
PCI zvukovou kartu M-audio Audiophile 2496 a předzesilovač Behringer MIC100. Mám kabel na zapojení mikrofonu do zesilovačem, ale naprosto si nevím rady, jaký mám opatřit kabel na propojení téhle interní zvukovky se zesilovačem. Na krabici radí symetrickej Jack, ale ten neni u zvukovky kam píchnout (alespon ty díry jsou totálně jiný než u zesilovače). Takže je nutná nějaká redukce? Nebo nějakej jinej kabel? Je to to poslední co mi chybí k zapojení a ke kompletní funkčnosti celé sestavy. Kdyby mi mohl někdo poradit, moc by mi pomoh...

Díky

s-monan

Příspěvek od s-monan »

Zvukovka:
• In/Out – stereo analog (RCA cinch)
• In/Out – digital S/PDIF coax
• MIDI In/Out

Zesilovač:
symetrické vstupy a výstupy - 1/4" jack a pozlacené XLR konektory

W.Cable

Příspěvek od W.Cable »

Potrebujes kabel 2x Cinch / 2x Jack 6.3mm mono

Obrázek

Zde objednej:
http://www.hudebnicentrum.cz/inshop/jed ... -5-pc.html

s-monan

Příspěvek od s-monan »

Bohužel je nemaj. Nevíte někdo jinej obchod? Nebo nejde koupit třeba redukce a dvou Jackovej kabel?

smog

Příspěvek od smog »

Myslim, ze by to meli mit vsude, jestli jses z Prahy tak to koupis urcite na Jungmanaku v Yamaze, esli ne, tak zkus treba:
www.muziker.cz , mam ale pocit, ze to budou mit i v kramech kde prodavaj radia, TV apod.

s-monan

Příspěvek od s-monan »

Tak kabely mám (Jungmann díky Smogu). Dva Cinche dám do zvukovky (input) a ted to přijde...díry na zesíku pro jack jsou dvě, ale jedna je input a druhá output. Takže mám zapojit jack jen do output díry? Mám zatim zapojené oba, ale to asi nebude to pravý. Zvukovka mikrák sice vidí a vnímá, ale o takovém zapojení mám dost pochybnosti.

Odpovědět