Parecek Beyerdynamic MC930 k vyzkouseni

Mikrofony a předzesilovače
Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Parecek Beyerdynamic MC930 k vyzkouseni

Příspěvek od safa » 23 úno 2007 13:58

Prisel nam parecek kondenzatorovych tuzek Beyerdynamic MC930 ... casto je lidi srovnavaji s Neumann KM184 . Docela me prekvapilo ze ani nejsou tak drahy, takze pokud nekdo hledate kvalitni dvojicku a chcete si je vyzkouset tak dejte vedet.

http://shop.audiopro.cz/katalog/beyerdy ... EO_SET.htm

Obrázek

http://www.beyerdynamic.com/cms/Studio_ ... 82037da69f
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
fova
Příspěvky: 3941
Registrován: 21 říj 2004 14:52

Příspěvek od fova » 23 úno 2007 17:11


Uživatelský avatar
skeld
Příspěvky: 434
Registrován: 27 kvě 2004 09:29

Příspěvek od skeld » 24 úno 2007 13:27

Safa, to by mě docela zajímalo, během příštích 14 dnů nahráváme s kapelou singl na 7"EP a zrovna jsem říkal že by nebylo marný vyzkoušet na bicí overheady i jiný mikrofony než C1000S, který standartně používám. Kdyby to teda bylo možný určitě bych je chtěl zkusit.

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 26 úno 2007 19:39

A co standardne pouzivas ?
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21306
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 26 úno 2007 23:30

safa : ved on pise ze c1000 .. alebo ja zle citam ?

Uživatelský avatar
fova
Příspěvky: 3941
Registrován: 21 říj 2004 14:52

Příspěvek od fova » 27 úno 2007 00:26

Preblem je mozna v tom, ze Safa ty slova s C1000 nevidi.
Na mem 17" lcd jsou slova "než C1000S, který" mimo obrazovku a musim si je zobrazit posuvnikem

Shodan
Příspěvky: 620
Registrován: 20 pro 2006 22:33

Příspěvek od Shodan » 27 úno 2007 00:43

fova píše:Preblem je mozna v tom, ze Safa ty slova s C1000 nevidi.
Na mem 17" lcd jsou slova "než C1000S, který" mimo obrazovku a musim si je zobrazit posuvnikem
To můžu potvrdit - taky 17" LCD (1280x1024). Ale zvykl jsem si scrollovat.
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 27 úno 2007 10:31

Pytkin píše:safa : ved on pise ze c1000 .. alebo ja zle citam ?
.... aaajo aha, mmno SRRY diky tomu linku se nejak rozsirila stranka a mel jsem to "za rohem" (navic mam na boku este listu s ICQ).
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 27 úno 2007 10:33

skeld píše:Safa, to by mě docela zajímalo, během příštích 14 dnů nahráváme s kapelou singl na 7"EP a zrovna jsem říkal že by nebylo marný vyzkoušet na bicí overheady i jiný mikrofony než C1000S, který standartně používám. Kdyby to teda bylo možný určitě bych je chtěl zkusit.
... OK, kdyztak mi napis na "safa (zavinac) audiopro.cz" a domluvime se mailem, at tu nesvinime forum.
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 27 úno 2007 10:34

2ALL) ... jinak nevite co je to za material ... tenhle mikrofon ma vlozku chranenou takoveou pevnou perforovanou hmotou ... ja to schvalne zkusim vyfotit ale je to jako kov ... ale zvukove prostupnej. Nevite cio to je ?
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21306
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 27 úno 2007 16:51

divne ze na mojom 15"lcd 1024x768 vidim stranku bez posuvnika ..

Uživatelský avatar
fova
Příspěvky: 3941
Registrován: 21 říj 2004 14:52

Příspěvek od fova » 27 úno 2007 18:11

Aha, ja ted take nemam zadny problem - divam se na to v praci a mam tu take 17" monitor stejne tak jako doma.
Takze problem bude asi nekde jinde, mozna v exploreru - v praci mam IE, kdezto doma Mozillu. Jeste to zkusim z domova s IE.

Uživatelský avatar
fova
Příspěvky: 3941
Registrován: 21 říj 2004 14:52

Příspěvek od fova » 27 úno 2007 22:03

Hmm, tak je to skutecne problem Mozilly. Na IE se mi to doma zobrazuje bez problemu, na Mozille musim rolovat doprava.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21306
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 27 úno 2007 23:28

jo ja som to pozeral v IE .. safa je asi tiez mozilla pozitivny :) zahada vyriesena ..

Ctirad
Příspěvky: 1448
Registrován: 03 říj 2003 13:16

Příspěvek od Ctirad » 27 úno 2007 23:40

V konqueroru to taky jde za roh a to mám 1600x1200.

BTW, v IE to teda zlomí ten dlouhej link na víc řádků? To je asi špatně, ne?

Odpovědět