pomoc s mikrofonem

Mikrofony a předzesilovače
Odpovědět
wasek
Příspěvky: 20
Registrován: 03 úno 2009 18:59

pomoc s mikrofonem

Příspěvek od wasek » 09 bře 2009 15:51

mám doma mikrofon MXL V67 a nove zvukovou kartu alesis IO2 usb.. vse jsem zapojil, ale mikrofon nejak nemuzu nahodit. nevim presne zda vse delam dobre. muzete mi prosim poradt, jak nejlepe zjistím zda mikrofon funguje? jestli ho musim reklamovat zda ne?
děkuji

Uživatelský avatar
mando
Příspěvky: 327
Registrován: 13 srp 2008 09:29

Příspěvek od mando » 09 bře 2009 16:00

zapol si phantom (+48)?

Uživatelský avatar
mando
Příspěvky: 327
Registrován: 13 srp 2008 09:29

Příspěvek od mando » 09 bře 2009 16:01

( +48 )

wasek
Příspěvky: 20
Registrován: 03 úno 2009 18:59

Příspěvek od wasek » 09 bře 2009 16:13

Ano, na zvukovce jsem prepl na phantom

wasek
Příspěvky: 20
Registrován: 03 úno 2009 18:59

Příspěvek od wasek » 09 bře 2009 16:14

Ale zvuk z mikrofonu neslysim ani v bednách

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3019
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Příspěvek od pavlii » 09 bře 2009 16:17

Mhm....teda nechtělo se mi stahovat ten 6MB manuál z jejich webu, tak se zeptám majitele: těch +48V phantom umí ta zvukárna dodat i při pouhém připojení k USB (čili BEZ externího zdroje)?

P.

wasek
Příspěvky: 20
Registrován: 03 úno 2009 18:59

Příspěvek od wasek » 09 bře 2009 16:20

pavlii píše:Mhm....teda nechtělo se mi stahovat ten 6MB manuál z jejich webu, tak se zeptám majitele: těch +48V phantom umí ta zvukárna dodat i při pouhém připojení k USB (čili BEZ externího zdroje)?

P.
ano umí.

wasek
Příspěvky: 20
Registrován: 03 úno 2009 18:59

Příspěvek od wasek » 09 bře 2009 18:15

Zkousel jsem neco ted nahrat. a vysledek je uplne rovna lajna. nic se nenahralo. ale signal tam zrejme jde

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3019
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Příspěvek od pavlii » 09 bře 2009 20:28

Mno když si to dám dohromady se sousedním tématem o Alesis kartě, tak mi to přijde jako chyba HW (tedy karty). :-(

P.

wasek
Příspěvky: 20
Registrován: 03 úno 2009 18:59

Příspěvek od wasek » 09 bře 2009 20:35

pavlii píše:Mno když si to dám dohromady se sousedním tématem o Alesis kartě, tak mi to přijde jako chyba HW (tedy karty). :-(

P.
No kazdopadne ted tomu uz vubec nerozumim. hlasi mi to ze ovladace nejsou nainstalovane (pritom jsou) a ani reinstal ovladacu nezabira. a na karte sviti vsechyn kontrolky.. tak zitra to zkusim jeste na jiny PC a jestli to nebude fungovat, tak to asi reklamuju. ?

Odpovědět