poradte dycharsky štipcák
poradte dycharsky štipcák
viete mi poradit nejaky overeny cenovo dostupny stipec pre dycharov na live ?
mame v kapele AKG C 419 a k tomu preamp AKG B29L - v case nakupu to bolo lacne riesenie, ale zvukovo je to nic moc, tenke, nijake...
a este ma napadlo - existuju stipce, co nepotrebuju taky preamp ? ze by mali rovno velky kanon pre zvukara ? lebo tie AKG C 419 su nesebestacne, maju specialny minikanon do toho preampu...
cena by mohla byt niekde okolo / do 5 litrov a najlepsie bez nutnosti preampu.
dik !
mame v kapele AKG C 419 a k tomu preamp AKG B29L - v case nakupu to bolo lacne riesenie, ale zvukovo je to nic moc, tenke, nijake...
a este ma napadlo - existuju stipce, co nepotrebuju taky preamp ? ze by mali rovno velky kanon pre zvukara ? lebo tie AKG C 419 su nesebestacne, maju specialny minikanon do toho preampu...
cena by mohla byt niekde okolo / do 5 litrov a najlepsie bez nutnosti preampu.
dik !
nie, nechcem menit, potrebujeme kupit do kapely dalsi. a verzia bez krabicky mi pride vyhodnejsia (baterky... ) hlavne niesom si ani celkom isty, ktora z dvojice AKG C 419 + AKG B29L (preamp) je zodpovedna za ten tenucky zvuk, kedze samostatne nedokazem ani jednu z tych veci otestovat.
predstavujem si mikrofon, do ktoreho pichnem velky kanon a poslem zvukarovi, nech si fantom riesi on.
predstavujem si mikrofon, do ktoreho pichnem velky kanon a poslem zvukarovi, nech si fantom riesi on.
http://www.thomann.de/gb/sennheiser_e_908_b.htm
bacha to je (aspon dufam) verzia s redukciou na xlr, ked kupis tie lacnejsie verzie 908, tak tam redukcia nie je a samostatne je draha
ak chces este kvalitnejsie daco, tak dpa4061, ale to uz je cez 250eur
bacha to je (aspon dufam) verzia s redukciou na xlr, ked kupis tie lacnejsie verzie 908, tak tam redukcia nie je a samostatne je draha
ak chces este kvalitnejsie daco, tak dpa4061, ale to uz je cez 250eur
Mám mikrofony AKG C418, což by měl být ten samý mikrofon, akorát bez husího krku, taky s tím mini XLR konektorem, ale měl jsem u něj tu redukci automaticky dodanou, takže to píchnu rovnou do mixu/preampu ze kterýho pak pouštím fantom a nic neřešim. Ta redukce by se měla dát koupit i samostatně. Přijde mi to podobný nesmysl jako u Shure BETA 91, nechápu proč tam rovnou nemůžou dát XLR a ten tenkej kablík je taky otřes. Používám to na přechody, kolikrát i na hajtku a tenkej zvuk mi z toho teda neleze.