poradte dycharsky štipcák

Mikrofony a předzesilovače
rastis

poradte dycharsky štipcák

Příspěvek od rastis »

viete mi poradit nejaky overeny cenovo dostupny stipec pre dycharov na live ?

mame v kapele AKG C 419 a k tomu preamp AKG B29L - v case nakupu to bolo lacne riesenie, ale zvukovo je to nic moc, tenke, nijake...

a este ma napadlo - existuju stipce, co nepotrebuju taky preamp ? ze by mali rovno velky kanon pre zvukara ? lebo tie AKG C 419 su nesebestacne, maju specialny minikanon do toho preampu...

cena by mohla byt niekde okolo / do 5 litrov a najlepsie bez nutnosti preampu.

dik !

EXCOM

OT

Příspěvek od EXCOM »

skusme poslat Tomanovej mail nech da fundovanu radu :D

sorry ale nemohol som si pomoct po tom jej blabole co tu bol pastnuty dnes :D

nemo

Příspěvek od nemo »

kde je ten thread, kde se pise, jak uz ti z toho hrabe..?

automaticky jsem cetl, poslat mail do Thomanna... :?

kexik

Příspěvek od kexik »

rastis: co presne ti vadi? ze je tam ta krabicka (koli rozmerom) alebo vobec nechces preamp (ma z toho liezt linka)? ak to prve, potreba phantomu vadi?

rastis

Příspěvek od rastis »

nie, nechcem menit, potrebujeme kupit do kapely dalsi. a verzia bez krabicky mi pride vyhodnejsia (baterky... ) hlavne niesom si ani celkom isty, ktora z dvojice AKG C 419 + AKG B29L (preamp) je zodpovedna za ten tenucky zvuk, kedze samostatne nedokazem ani jednu z tych veci otestovat.

predstavujem si mikrofon, do ktoreho pichnem velky kanon a poslem zvukarovi, nech si fantom riesi on.

kexik

Příspěvek od kexik »

http://www.thomann.de/gb/sennheiser_e_908_b.htm
bacha to je (aspon dufam) verzia s redukciou na xlr, ked kupis tie lacnejsie verzie 908, tak tam redukcia nie je a samostatne je draha
ak chces este kvalitnejsie daco, tak dpa4061, ale to uz je cez 250eur

rastis

Příspěvek od rastis »

dik, prekonzultujeme :)

skeld

Příspěvek od skeld »

Mám mikrofony AKG C418, což by měl být ten samý mikrofon, akorát bez husího krku, taky s tím mini XLR konektorem, ale měl jsem u něj tu redukci automaticky dodanou, takže to píchnu rovnou do mixu/preampu ze kterýho pak pouštím fantom a nic neřešim. Ta redukce by se měla dát koupit i samostatně. Přijde mi to podobný nesmysl jako u Shure BETA 91, nechápu proč tam rovnou nemůžou dát XLR a ten tenkej kablík je taky otřes. Používám to na přechody, kolikrát i na hajtku a tenkej zvuk mi z toho teda neleze.

rastis

Příspěvek od rastis »

tu C419 tiez pouzivam na prechody a tenke to je :) ale mozno je problem v tych B29L a mozno je problem vo mne :)

ozaj, ta redukcia sa da bezne kupit ? viem, ze som ju kedysi nie moc uspesne guglil... a neviem, ci som sa na to uz aj tu nepytal, nespomeniem si :)

kexik

Příspěvek od kexik »

urcite... existuju v podstate dva konektory, mini xlr a taky ten srobovaci mini-koaxial, aky sa pouziva na wifi. aky typ je na tom akg? skoro urcite ide pouzit redukciu nejakej inej znacky... vsetky elektrety sa napajaju 1,5-9V

rastis

Příspěvek od rastis »

sennheiser vyraba este jednu verziu E608 asi za polovicnu cenu E908. pisu pri nom, ze je to kardioida, 908 je superkardioida. co ma ake vyhody ? poznate niekto tu 608 ?

rastis

Příspěvek od rastis »

kexik píše:urcite... existuju v podstate dva konektory, mini xlr a taky ten srobovaci mini-koaxial, aky sa pouziva na wifi. aky typ je na tom akg? skoro urcite ide pouzit redukciu nejakej inej znacky... vsetky elektrety sa napajaju 1,5-9V
je tam mini XLR

rastis

Příspěvek od rastis »

vsak ma teraz napada, ze co by som pokazil, keby som z tych AKG odstrihol tu blbost a naletoval tam natvrdo velky kanon ?

kexik

Příspěvek od kexik »

rastis píše:vsak ma teraz napada, ze co by som pokazil, keby som z tych AKG odstrihol tu blbost a naletoval tam natvrdo velky kanon ?
usmazil by si mikrofon ;)
opakujem, 1,5V-9V, phantom ma 48V... alebo je to dynamika?

rastis

Příspěvek od rastis »

aha, ta redukcia to teda riesi, jasne.

co ta E608 ?

Odpovědět