Praskanie preampu ART Mpa Gold Dig. pri RECu gitár PORAĎTE!!

Mikrofony a předzesilovače
indierock

Re: Praskanie preampu ART Mpa Gold Dig. pri RECu gitár PORAĎTE!!

Příspěvek od indierock »

Včera som to dal vyskúšať, keďže som odcestovaný, tak pri kombinácií cez shure sm7b, ART preampu ale napojeného cez insert kábel do zvukovky Alesis to šlo bez problémov, takže asi chyba nastáva tak to vyzerá keď je vybudený vstup a použitý dig. výstup z ART preampu (hoci pri iných aplikáciach mi tento dig. vstup nepraská, len pri nahr. elek. gitár).

to Liquid sound: vieš mi aj poslať nejaký odkaz na tú súčiastku?

Liquid Sound
Profesionál

Příspěvek od Liquid Sound »

Hele ale to si nepsal, že jedeš digitál... ;)

Btw. jak jsem psal, hledej na webu Shure. Nevim to z hlavy. Hledej třebas attenuator.
Freelance film scoring engineer, producer, senior sound engineer & editor, Wwise apprentice
vitekkral.com | IMDb | ALLMUSIC

indierock

Příspěvek od indierock »

Liquid Sound píše:Hele ale to si nepsal, že jedeš digitál... ;)

Btw. jak jsem psal, hledej na webu Shure. Nevim to z hlavy. Hledej třebas attenuator.
Našiel som to tuna http://www.shure.com/americas/products/ ... attenuator ale schéma tam nieje a ajtak by som jej nerozumel veľmi sa do súčiastok nevyznám. Akurát na jednom fore som našiel túto jednoduchú

Obrázek

Liquid Sound
Profesionál

Příspěvek od Liquid Sound »

indierock píše:
Liquid Sound píše:Hele ale to si nepsal, že jedeš digitál... ;)

Našiel som to tuna http://www.shure.com/americas/products/ ... attenuator ale schéma tam nieje a ajtak by som jej nerozumel veľmi sa do súčiastok nevyznám. Akurát na jednom fore som našiel túto jednoduchú

Obrázek

Hele sorry, ale hledat to za Tebe nebudu. Jak jsem Ti psal, je to ve vícero pdfkách na Shure webu. Hledej. 8)
Freelance film scoring engineer, producer, senior sound engineer & editor, Wwise apprentice
vitekkral.com | IMDb | ALLMUSIC

indierock

Příspěvek od indierock »

Tak vďaka za pomoc, no ja som tam okrem user guidu nič nenašiel.

Odpovědět