Schoeps virtual showroom - nádhera ...

Mikrofony a předzesilovače
Odpovědět
Ivo
Moderátor

Schoeps virtual showroom - nádhera ...

Příspěvek od Ivo »

Že Schoeps jsou jedny z nejlepších mikrofonů vůbec, je známo.
Ale tohle je bomba ... můžete poslouchat různá performance (klavír, pop vokál, enemble, mluvené slovo ...) a přepínat si během stejného tracku na různé mikrofony a jejich polohy ... upravovat zvuk atd.
To je opravdu názorné ... a člověk si udělá hned představu o rozdílech ...

http://schoeps.de/showroom/

120BPM

Příspěvek od 120BPM »

Tak to je fakt mazec. :shock:

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Poslední dva dny jsme společně s Mr.Coughem strávili nahráváním velkého skvěle zpívajícího sboru v krásném kostele - a Schoepsy jsou opravdu "mazec" ... nádhera. Brzy vyjde CD :wink:

120BPM

Příspěvek od 120BPM »

Nikdy jsem bohuzel nemel moznost pracovat s zadnym mikrofonem tehle znacky. Tak bys pak mohl zdilet nejake ukazky z toho noveho CD. :lol:

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Posdílím i nějaké fotky z nahrávání ... právě jsem vše dovezl domů a jdu znovuzapojovat studio :-) Během let jsem měl spoustu tendencí koupit i jiné mikrofony, ale at jsem zkoušel co jsem zkoušel (včetně top DPA, Gefellů, Neumannů, ribbonů etc.) vždycky mi zněly Schoepsy prostě lépe ... Zatím proto žádné jiné mikrofony nemám ... (kromě Horcha a JZ Black Hole na vokály).

Ale ve čtvrtek tady budu mít na vyzkoušení Sennheisery MKH 8040 ... podle referencí a feedbacků asi mimořádně povedené mikrofony. Jsem zvědavý.

Odpovědět