Rychlé srovnání předzesilovačů ,mikrofon AT4040 :
- Yamaha n12 (Steinberg MR816)
- M-Audio DMP3
- Presonus Bluetube
Pořídil jsem si k mixu Yamaha N12 dva dvoukanálové v podstatě LOWendové předzesilovače. Abych si rozšířil počet mikrofoních vstupů.
A tak mi to nedalo a natočil jsem v rychlosti na tyto tři předzesilovače kousek zpěvu a akustickou kytaru.
U Bluetube bylo nastaveno Drive u lampy na 25%. Na přibarvení.
Snad to někomu pomůže v rozhodování.
Stahujte zde :
http://www.edisk.cz/stahnout-soubor/812 ... .79MB.html
TONY
Test předzesilovačů Yamaha N12,DMP3,Bluetube
Re: Test předzesilovačů Yamaha N12,DMP3,Bluetube
dikes, fajn porovnanie
zajimave, dik za test. Nejvic se mi asi libi dmp3, prijde mi nejotevrenejsi a nejprirozenejsi. Presonus mi prijde takovej ozuzlanej a n12 zase deravej.
Ta Yamaha je mírně děravá ale v kompletním mixu se mi líbí na nábor bicích je to dynamické - "kulaté" i zkreslené kytary z komba a SM57 jsou výborné.
Tu dmp3 používám na akustické nástroje je opravdu na výškách nejotevřenější a z těchto předzesilovaču také nejpřehlednější.
Na svůj zpěv jsem si oblíbil Presonus ,jelikož hrajeme rock,hardrock, tak je príma ,že to trochu zachlupatí ,a trošku zdistoršnuje
coš se mi do tohoto stylu muziky líbí daleko víc než to kulatisko jemňounké co produkuje Yamaha N12.
Tož tak....
Tu dmp3 používám na akustické nástroje je opravdu na výškách nejotevřenější a z těchto předzesilovaču také nejpřehlednější.
Na svůj zpěv jsem si oblíbil Presonus ,jelikož hrajeme rock,hardrock, tak je príma ,že to trochu zachlupatí ,a trošku zdistoršnuje

Tož tak....
osobne mi pride N12 najprirodzenejsi zvuk
Na zahraničních fórech jsou právě převodníky a předzesilovače v MR816 a Yamaha n12 vychvalované, mělo by jít o stejný pajšl.