Trafo k lamp. preampu ART

Mikrofony a předzesilovače
Odpovědět
Uživatelský avatar
Drumer
Příspěvky: 326
Registrován: 06 úno 2008 13:14

Trafo k lamp. preampu ART

Příspěvek od Drumer » 26 úno 2008 23:51

zdar chlapi,mel bych jeden dotaz.mám koupený jeden lamp.preamp a odešlo mi na něm trafo.nevíte kde by se dalo sehnat náhradní,protože ani na stránkách firmy art to prostě nenabízejí :-(.Zkousel jsem jiné zdroje ale žádné bohuzel s tímto nefungují.

/poopraven nazev tematu /Safa

nunu
Příspěvky: 1559
Registrován: 23 úno 2003 18:56

Příspěvek od nunu » 27 úno 2008 00:05

jake trafo???Signalove, napajeci, vystupni ??? Pokud je to napajeci, nevidel bych problem.

Uživatelský avatar
Drumer
Příspěvky: 326
Registrován: 06 úno 2008 13:14

Příspěvek od Drumer » 27 úno 2008 00:09

napájecí.právě že to je celkem problém.žádné jiné trafo s tím nejde,nevim,jestli tam není nějaká ochrana či co.vubec tomu nerozumím.v nabídce náhradních dílů to není ani u firmy,což mě dost zarazilo.ale co už.:-(

Uživatelský avatar
Drumer
Příspěvky: 326
Registrován: 06 úno 2008 13:14

Příspěvek od Drumer » 27 úno 2008 00:17

p.s.kupoval jsem to u audioteku a tam jsem se na to i ptal,ale vůbec se neobtěžovali odpovědět:-(

nunu
Příspěvky: 1559
Registrován: 23 úno 2003 18:56

Příspěvek od nunu » 27 úno 2008 01:20

Jsme od sebe kousek, domluvime zitra podrobnosti. Dame to do kupy, tomu zase rozumim ja...

Uživatelský avatar
Drumer
Příspěvky: 326
Registrován: 06 úno 2008 13:14

Příspěvek od Drumer » 27 úno 2008 13:08

Díky!!zatím jsem se s tím nikdy nesetkal.Nevim jestli je možné,že by si nějak blokovali adapter na typ přístoje :shock:

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 27 úno 2008 13:11

ee. skor si myslim ze potrebujes AC adapter a nie DC!!!!!!!!!!!!!
vnutri to bude mat diodovy nasobic koli ziskaniu phantom 48V napatia a preto bezny dc adapter nepobezi... treba obzriet co je napisane na paneli pristroja
na druhej strane, ak je tam ina zrada a nie toto, tak PRIPOJENIE AC NAPAJANIA MOZE ZNICIT CELY PREAMP
napis aspon typ preampu, do riti. asi bude treba dat niekam celkom do dizajnu ezone, ze rady bez informacii dava len vestiaren v delfach
Naposledy upravil(a) kexik dne 27 úno 2008 13:12, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
delay
Příspěvky: 5828
Registrován: 20 říj 2005 09:29

Příspěvek od delay » 27 úno 2008 13:11

To se vyřeší, podobnou sviňárnu sem zažil u DigiTech (HARMAN Group) napáječů, s ničím jiným mi to nechtělo jet...

Uživatelský avatar
Drumer
Příspěvky: 326
Registrován: 06 úno 2008 13:14

Příspěvek od Drumer » 27 úno 2008 14:36

už jsem to vyřešil,ale díky.Rozebral jsem to a vevnitř není nic kromě trafa,takže dc adapter-měl jsem se blbec pořádně podívat na obal,ale nemám s tím zkušenosti,tak mě ani nenapadlo že by tam mohlo být střídavé napětí,přístroj jede,takže mi spadnul kámen ze srdce.Jsem fakt lama:-)S tím digitechem jsem to samé zažil-kámoš mi půjčil multak domů a zapomnel mi dát trafo,zkoušel jsem co jsem měl doma,všechno svítilo,ale nevylezl z toho ani ton
P.S.jinak se mi zdálo že jsem typ napsal do podpisu :wink:

Uživatelský avatar
fova
Příspěvky: 3941
Registrován: 21 říj 2004 14:52

Příspěvek od fova » 27 úno 2008 15:50

Drumer píše:zkoušel jsem co jsem měl doma,všechno svítilo,ale nevylezl z toho ani ton
Takhle nejak jsem odpravil svuj kazetovy deck Technics.

Zkouseli jsme do nej poustet ruzne napeti a sledovali jsme, co to s nim dela. Pri urcite hodnote zacal pretacet, pri jine prehravat, az pri urcite hodnote definitivne zhasl a musel jit do opravy :wink:

Uživatelský avatar
Drumer
Příspěvky: 326
Registrován: 06 úno 2008 13:14

Příspěvek od Drumer » 27 úno 2008 16:12

hlavně že se nikomu nic nestalo-preamp,jede a to je to hlavní;-)

Odpovědět