/poopraven nazev tematu /Safa
Trafo k lamp. preampu ART
Trafo k lamp. preampu ART
zdar chlapi,mel bych jeden dotaz.mám koupený jeden lamp.preamp a odešlo mi na něm trafo.nevíte kde by se dalo sehnat náhradní,protože ani na stránkách firmy art to prostě nenabízejí
.Zkousel jsem jiné zdroje ale žádné bohuzel s tímto nefungují.
ee. skor si myslim ze potrebujes AC adapter a nie DC!!!!!!!!!!!!!
vnutri to bude mat diodovy nasobic koli ziskaniu phantom 48V napatia a preto bezny dc adapter nepobezi... treba obzriet co je napisane na paneli pristroja
na druhej strane, ak je tam ina zrada a nie toto, tak PRIPOJENIE AC NAPAJANIA MOZE ZNICIT CELY PREAMP
napis aspon typ preampu, do riti. asi bude treba dat niekam celkom do dizajnu ezone, ze rady bez informacii dava len vestiaren v delfach
vnutri to bude mat diodovy nasobic koli ziskaniu phantom 48V napatia a preto bezny dc adapter nepobezi... treba obzriet co je napisane na paneli pristroja
na druhej strane, ak je tam ina zrada a nie toto, tak PRIPOJENIE AC NAPAJANIA MOZE ZNICIT CELY PREAMP
napis aspon typ preampu, do riti. asi bude treba dat niekam celkom do dizajnu ezone, ze rady bez informacii dava len vestiaren v delfach
Naposledy upravil(a) kexik dne 27 úno 2008 13:12, celkem upraveno 1 x.
už jsem to vyřešil,ale díky.Rozebral jsem to a vevnitř není nic kromě trafa,takže dc adapter-měl jsem se blbec pořádně podívat na obal,ale nemám s tím zkušenosti,tak mě ani nenapadlo že by tam mohlo být střídavé napětí,přístroj jede,takže mi spadnul kámen ze srdce.Jsem fakt lama:-)S tím digitechem jsem to samé zažil-kámoš mi půjčil multak domů a zapomnel mi dát trafo,zkoušel jsem co jsem měl doma,všechno svítilo,ale nevylezl z toho ani ton
P.S.jinak se mi zdálo že jsem typ napsal do podpisu
P.S.jinak se mi zdálo že jsem typ napsal do podpisu
Takhle nejak jsem odpravil svuj kazetovy deck Technics.Drumer píše:zkoušel jsem co jsem měl doma,všechno svítilo,ale nevylezl z toho ani ton
Zkouseli jsme do nej poustet ruzne napeti a sledovali jsme, co to s nim dela. Pri urcite hodnote zacal pretacet, pri jine prehravat, az pri urcite hodnote definitivne zhasl a musel jit do opravy