Ukazky z mikrofonov

Mikrofony a předzesilovače
Odpovědět
greezmen

Příspěvek od greezmen »

nemože byť ten Deess efekt sposobeny zlým roomom?

Poshook

Příspěvek od Poshook »

greezmen píše:nemože byť ten Deess efekt sposobeny zlým roomom?
co ja viem, ten room je pocut skor na nizsich stredoch, ono to vyzera na problem samotnej artikulacie spevaka plus neviem co. tie "s" zneju ako po divnej kompresii. nerobi to ten interny limiter na 1820?

greezmen

Příspěvek od greezmen »

Poshook píše:
co ja viem, ten room je pocut skor na nizsich stredoch, ono to vyzera na problem samotnej artikulacie spevaka plus neviem co. tie "s" zneju ako po divnej kompresii. nerobi to ten interny limiter na 1820?
pozri si wavko v editore myslim že žiaden limiter nešlapal gain bol nastavený tak že červená clip ledka nebikla ani raz.

safa
Profesionál

Příspěvek od safa »

... on tam s váma byl nějaký zlý róóm ? No potěš...
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

designer

Příspěvek od designer »

Preco maju greezmanove nahravky taku zlu kvalitu? Ved zvukovka je v pohode, mikrofony tiez...Tak preco?

greezmen

Příspěvek od greezmen »

designer píše:Preco maju greezmanove nahravky taku zlu kvalitu? Ved zvukovka je v pohode, mikrofony tiez...Tak preco?
možno to bude spevákom :lol: . je to čiste neupravene a nahravane v neriešenej akustike(bejvavalo :D ).

matucha

Příspěvek od matucha »

Poslouchal sem jen neco, ale hraje to jako by ten zpevak zpival v mistnosti napusteny necim tezsim nez je zvuk, nebo s tlustym igelitovym pytlem pres hlavu ;-)

SM57 s popfiltrem by mozna mohla fungovat, CMV563 hraje dost divne... tak ci tak je to vsechno dost zly a cim to bude to tezko spekulovat... EMU neznam, ze by ty preampy staly zaprd? Ze by byly rozbity? Nema nahodou EMU nejaky vnitrni DSP na kterym by byly naveseny nejaky koniny?

kexik

Příspěvek od kexik »

stiahol som cmv a hra to ako utiahnute multibandom. tie sykavky ale budu imho spevak. a mam skor pocit ze cimra je pretlmena alebo hrozne mala, nez ze by nejako znela
edit: a ukazka s cmv MA urezane spicky

greezmen

Příspěvek od greezmen »

kexik píše:stiahol som cmv a hra to ako utiahnute multibandom. tie sykavky ale budu imho spevak. a mam skor pocit ze cimra je pretlmena alebo hrozne mala, nez ze by nejako znela
edit: a ukazka s cmv MA urezane spicky
ano ma aj som to napisal tušim v prvom poste ked som to sem daval ale nemal som inu ukažku nahratu to som aj tak dal iba orientačne hlavne išlo ovyber mikrofonu na live.
Ja by som hlavnu chybu videl v miestnosti. pretože ja si doslova počjem svoju izbu všade gde si to pustim.

Ivo
Moderátor

Příspěvek od Ivo »

Tam máš něco špatně ... na těch ukázkách je všudypřítomná nějaká podivná distorze či co, všechno je takové uškrcené ... Takhle by to normálně znít nemělo ani ve velmi jednoduchých podmínkách. Že by byl tak špatný preamp a převodník ? Nebo je nějaká zakopaná myš někde po cestě ? V mikrofonech to nebude ...hledej všude jinde ... Je to třeba najít, protože snad i na walkmana nebo mp3 přehrávač s externím mikrofonem by to znělo možná lépe ...

fova

Příspěvek od fova »

SM57 se mi asi libil nejvic, CMV zni divne, skoro bych rekl, ze je zraly na repasi. Ale v te mistnosti (nebo co dela ten prazvlastni zvuk) se ten charakter mikrofonu da tezko poznat. Take jako Kexikovi se mi zda, ze ta mistnost je akusticky pretlumena.

greezmen

Příspěvek od greezmen »

fova píše:SM57 se mi asi libil nejvic, CMV zni divne, skoro bych rekl, ze je zraly na repasi. Ale v te mistnosti (nebo co dela ten prazvlastni zvuk) se ten charakter mikrofonu da tezko poznat. Take jako Kexikovi se mi zda, ze ta mistnost je akusticky pretlumena.
ja neviem fakt potom už skusim zajtra iny vstup preamp iny tu nemam momentalne žiaden. pretmene to nemože byť lebo ešte su len basove pasti namontovane a vtedy ani neboli.

fova

Příspěvek od fova »

Mozna to neni nasledek akustiky mistnosti, ale zni to tak. Jako kdyby ti akusticke upravy sezraly vsechny frekvence.

Ten tvuj zvuk je tenoucky na stredech, hodne neprijemny na vyskach a nema to zadne basy.

greezmen

Příspěvek od greezmen »

fova píše:Mozna to neni nasledek akustiky mistnosti, ale zni to tak. Jako kdyby ti akusticke upravy sezraly vsechny frekvence.

Ten tvuj zvuk je tenoucky na stredech, hodne neprijemny na vyskach a nema to zadne basy.
ako som spominal vyšie žiadne akusticke upravy neboli ked to bolo nahravne a prave som porovnaval oba vstupy predzosilovacou a zneju rovnako. bohuzial tu nemam ziaden iny preamp

Odpovědět