Uli MIC100- praskani a sum

Mikrofony a předzesilovače
Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Uli MIC100- praskani a sum

Příspěvek od Cyril » 20 bře 2007 15:39

Poridil jsem tenhle malej predzesilovac z druhy ruky, zapojil ho a ouha, produkuje nechutny praskani a sum, zkousel jsem ruzne kroutit s gainem, mackat cudliky, vsechno, ale je tam porad, vic nebo min, kazdopadne hodne slysitelnej. Zkousel jsem nahravat kytaru a je to nepouzitelny. Tohle je nahravka jen output z mic100 bez zapojenyho kabelu do inputu. Je to rozbity nebo je chyba mezi zidli a pocitacem? Diky...

http://mujweb.cz/www/macscena/hnus.wav
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 20 bře 2007 16:56

rozbity...

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 20 bře 2007 17:10

dohaje! mohlo se to stat nekde na poste? neni to treba jen rozbita lampa? diky
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 20 bře 2007 17:31

rozbita lampa je to najpravdepodobnejsie... nova ecc83 stoji 2 kila...

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 20 bře 2007 17:34

kexik: zvladnu to vymenit sam? A kde ji muzu koupit (nevim jak najit ceskej eshop)? Mozna by bylo dobry pri ty prilezitosti udelat tuning a dat tam nakou lepsi...? Moc dik za trpelivost ,)
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

rastis
Příspěvky: 2883
Registrován: 27 úno 2005 21:23

Příspěvek od rastis » 20 bře 2007 17:43

Inu ako ECC83 tam nedavaj. Mozes tam dat lepsiu v zmysle od ineho vyrobcu (medzi jednotlivymi vyrobcami - ale tymi skutocnymi - je dost velky zvukovy rozdiel). Ovsem nemyslim si, ze zrovna mic 100 je adept na laborovanie s lampou. Skratka kup jednu lampu - musia ju mat v kazdom lepsom obchode, kde predavaju lampove gitarove aparaty.

Tak ma napada, tusim si mal doma nejaky lampovy gitarovy preamp. Na 100 % su tam tiez ECC83 - skus vymenit jednu lampu odtial a dat ju do toho Behr. -uvidis, ci je problem v lampe.

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 20 bře 2007 17:48

rastis: byvaly majitel je nastesti slusny chlapik a je ochotny mi poslat nahradni lampu... mam trochu strach z toho vymenovani a z rozebirani, abych to jeste vic nedokurvil a neznicil si i ten ART SGX2000... to staci jen rozsroubovat case a vyndat/ zandat lampu? diky
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 20 bře 2007 17:49

dat tam lepsiu sa da ale nevidim pre to dovod... vymenit to vymenis, tu su pre inspiraciu fotky
http://www.memi.com/niko/studio/Gear/Be ... _Open.html
das len prec tu penu co fixule lampu v patici a opatrne vytiahnes. nejde to lahko ale vyhybaj sa vyhynaniu do stran viac ako 5°, mozes zlomit paticu (alebo zavzdusnit lampu, ale kedze tu asi ides vyhodit, tak je to snad jedno). zasunut lampu dnu ide ovela lahsie...

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 21 bře 2007 17:10

diky kexiku. cekam, ma mi prijit nahradni lampa a pak to zkusim vymenit a dam vedet...
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

rastis
Příspěvky: 2883
Registrován: 27 úno 2005 21:23

Příspěvek od rastis » 21 bře 2007 17:31

No ja by som necakal, ale vyskusal tu z toho ART - neni co znicit. Otvoris, vyberes lampu, potom ju tam zase nastoknes, drzis ju v nejakom papiery, nech ju nezamastis - eto vsjo :).

Ak to bude naozaj tou lampu, vyvracia to vsetky zle reci o tom, ze tam je iba na svietenie :)

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 21 bře 2007 17:36

rastis: nechce se mi ho rozebirat, bojim se, je uz taky docela starej a mam strach ze se to rozpadne a tak :) fakt si netroufam... pockam az lampa dorazi postou a tu tam narvu, neni kam spechat...
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 798
Registrován: 20 dub 2003 10:50

Příspěvek od Venti » 22 bře 2007 12:18

rastis, ved tam ta lampa nesvieti.. su za nou dve oranzove LEDky :). Ja som bol z toho uplne nestastny ked som ho este mal :)

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 22 bře 2007 12:21

Venti píše:rastis, ved tam ta lampa nesvieti.. su za nou dve oranzove LEDky :). Ja som bol z toho uplne nestastny ked som ho este mal :)
nesvieti, pac ma podzhavenu katodu aby menej sumela... to neznamena ze neni zapojena

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 798
Registrován: 20 dub 2003 10:50

Příspěvek od Venti » 22 bře 2007 12:43

Kexik, ved som nepovedal ze neni zapojena.. iba ze nesvieti :) a ze co svieti su tie dve ledky.. sak citaj chlape :)

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 04 dub 2007 17:27

Tak jsem si na to vecer sednul a vymenil lampu za novou, slo to ztuha, hlavne kvuli nejakymu debilnimu systemu upevneni lampy, mel jsem strach, ze to rozdrti takovou tu spicku lampy, diky niz vypada jako kondom, ale pak jsem si rekl, ze je to jenom Uli a narval to tam silou a slo to. A funguje!!! Zvuk me prekvapil, da se regulovat "tloustka" a hraje na takovyho malyho levnyho smejda neskutecne, fakt je tam ta lampa slyset!
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Odpovědět