01v96 a usb midi(+remote)

Analogové a digitální mixy pro studio i živé hraní
Uživatelský avatar
MonkeyFighter
Příspěvky: 733
Registrován: 28 úno 2003 12:17

01v96 a usb midi(+remote)

Příspěvek od MonkeyFighter » 20 srp 2008 12:52

Mam problem od ty doby co jsem preinstaloval kompa mi casto pokud otevru projekt studio manager hlasi ze nemuze najit vstup a vystu usb yamaha 0-1 pritom v preferences SM je videt a kdyz ho rucne nastavim tak to jede akorat je docela opruz to nastavovat skoro pokazdy kdyz jeden a ten samej projekt znova otevru...
nema nekdo napad co s tim?
diky!
Naposledy upravil(a) MonkeyFighter dne 22 srp 2008 07:46, celkem upraveno 1 x.

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 798
Registrován: 20 dub 2003 10:50

Příspěvek od Venti » 20 srp 2008 14:40

Monkey, ja mam podobny problem na notebooku.. ked som dal ten novsi driver, nevie mi ani synchronizovat pult s SM. Musim to vzdy restartnut aby som mohol nastavit tie midi porty.
Chcem vyskusat ten starsi driver, ci to pomoze..

Uživatelský avatar
MonkeyFighter
Příspěvky: 733
Registrován: 28 úno 2003 12:17

Příspěvek od MonkeyFighter » 20 srp 2008 14:52

covece to by mohlo bejt ono mam pocit ze prave ten driver sem nikde nenasel ulozenej takze sem ho stahoval znova tudiz sem asi stahl ten novejsi,pak dam vedet jak to dopadlo dik!

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 798
Registrován: 20 dub 2003 10:50

Příspěvek od Venti » 20 srp 2008 15:06

Jasne, ... ja dam tiez :)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21270
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 20 srp 2008 15:48

ja som mal problemy so starym driverom , ze ked padlo nuendo , uz sa neobnovila komunikacia s pultom .. novy driver to nerobi ..

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 798
Registrován: 20 dub 2003 10:50

Příspěvek od Venti » 20 srp 2008 16:02

Pytkin.. sranda... u mna je to uplne naopak. Stolovy pocitac so starym ovladacom mi nerobi ziaden problem, ale notebook s novym nie a nie.. padne ta aplikacia a konec.. musim rebootnut

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21270
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 20 srp 2008 17:18

venti : jo .. presne toto mi robil starsi ovladac :) pockaj .. ale mozno je uz uplne novsi .. ja som daval novy driver tak pred pol rokom .. mozno 3-4 mesiace ..

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 798
Registrován: 20 dub 2003 10:50

Příspěvek od Venti » 20 srp 2008 21:42

To je ten novsi Pyti.. tiez som ho tahal asi tak nejako

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21270
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 20 srp 2008 23:43

venti : hmm .. tak moze sa na roznych komputroch spravat inak .. to je jasne ..

Neural_I
Příspěvky: 1256
Registrován: 09 zář 2005 12:20

Příspěvek od Neural_I » 21 srp 2008 12:29

hmm me to normalne chodi ani nevim jakej tam mam ovladac, jednou sem to nainstaloval a chodi to, nicmene to v podstate nepouzivam, editaci delam v HW a automatizaci sem jeste nepotreboval

Uživatelský avatar
MonkeyFighter
Příspěvky: 733
Registrován: 28 úno 2003 12:17

Příspěvek od MonkeyFighter » 21 srp 2008 16:29

neural:no ja taky ale pokud je to spojeny uklada se mi s trackem do studiomanageru i nastaveni takze otevru track a mix je nastavenej...kdyz vsechno funguje jak ma.

Uživatelský avatar
Venti
Příspěvky: 798
Registrován: 20 dub 2003 10:50

Příspěvek od Venti » 21 srp 2008 19:53

Ja to zasa pouzivam iba na routing signalu do ADATu pri live nahravani.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21270
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 21 srp 2008 23:48

u nas to pouzivame kvoli remote layerom ..

Uživatelský avatar
MonkeyFighter
Příspěvky: 733
Registrován: 28 úno 2003 12:17

Příspěvek od MonkeyFighter » 22 srp 2008 07:45

venti pytkin:tak to je presne to jak to hodlam pouzivat do budoucna,jako remote+routovani vstupu po adatu do pc bohuzel mi remote funguje jen na kanaly 9-16 a (a to jenom kdyz mam v cubase nastaveny ze je to dm1000 pokud tam nastavim 01v96 tak nefunguje vubec-soupnu faderem a on se hned vrati do puvodni pozice)

Neural_I
Příspěvky: 1256
Registrován: 09 zář 2005 12:20

Příspěvek od Neural_I » 22 srp 2008 15:29

ja pouzivam 01v96 na nabirani po adatu do PC a zpetnou mixaz po adatu v 01v96 a vysledny stereo nahravam zpetne po SPDIFu zas do PC... trochu gulas ale zvladam to :) puvodne sem mel ideu ze se to obejde bez nahravani do audia ale neosvedcilo se to

Odpovědět