16 stopé záznamové zařízení

Analogové a digitální mixy pro studio i živé hraní
Uživatelský avatar
Magion
Příspěvky: 805
Registrován: 08 čer 2002 21:52

Re: 16 stopé záznamové zařízení

Příspěvek od Magion » 20 pro 2010 16:11

no je to spíš studiovej mix, než koncertní. tam se vyplatí spíš digitály s pamětí. mě by ho bylo líto tahat na koncerty. Pokud to je luxusní kapela s luxusní zkušebnou, tak do zkušebny to může být paráda. hodně flexibilní a vysoká kvalita záznamu.

Uživatelský avatar
Drumer
Příspěvky: 326
Registrován: 06 úno 2008 13:14

Re: 16 stopé záznamové zařízení

Příspěvek od Drumer » 20 pro 2010 19:46

kexik:no spíše bych uvítal nějaké portastudio se 16 fyzickými vstupy,je něco takového?


Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: 16 stopé záznamové zařízení

Příspěvek od Pytkin » 07 led 2011 02:24

to je celkom k hovnu .. to ma len 8 vstupov ..

Obrázek

jardatop
Příspěvky: 329
Registrován: 30 led 2008 19:03

Re: 16 stopé záznamové zařízení

Příspěvek od jardatop » 11 led 2011 21:30

Jeste je moznost tato:
http://www.thomann.de/de/mackie_onyx_1640i.htm
Je to analogovy mix s 16 mikrofonnimi vstupy a 16 kanalovou firewire zvukovkou.

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3019
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: 16 stopé záznamové zařízení

Příspěvek od pavlii » 12 led 2011 01:33

2Drummer: ta YAMAHA nebo Roland, co jsem zmiňoval, se ti nelíběj? :roll:

P.

Uživatelský avatar
Drumer
Příspěvky: 326
Registrován: 06 úno 2008 13:14

Re: 16 stopé záznamové zařízení

Příspěvek od Drumer » 12 led 2011 11:00

Už jsme objednali toho 16 stop Fostexe,puvodne jsem myslel že má jen 16 bit převodníky,ale má 24 bit,takže to byla pro nás nej varianta.Ta Yamaha je fajn i ten Roland,ale všechno má je 8 fyzických vstupů,pokud jsem se dobře díval :wink:

Uživatelský avatar
pavlii
Moderátor
Příspěvky: 3019
Registrován: 05 čer 2002 19:23

Re: 16 stopé záznamové zařízení

Příspěvek od pavlii » 12 led 2011 12:54

Bez expanzní desky ano :wink: vzhledem k tomu, že základní foto je bez těchto rozšíření, tak ses díval dobře - jen jsi dobře nečetl můj příspěvek ze začátku :wink:

P.

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: 16 stopé záznamové zařízení

Příspěvek od kexik » 12 led 2011 13:11

ono si treba tiez vsimnut ze ten fostex pouziva digitalny parak...

Uživatelský avatar
Drumer
Příspěvky: 326
Registrován: 06 úno 2008 13:14

Re: 16 stopé záznamové zařízení

Příspěvek od Drumer » 12 led 2011 14:23

Kexik:to v praxi znamená co?:)

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: 16 stopé záznamové zařízení

Příspěvek od kexik » 12 led 2011 16:10

Drumer píše:Kexik:to v praxi znamená co?:)
ze ta mixakova cast a ta kisna kde su vstupy, su oddelene a ide ich prepojit CAT5 kablom... ten moze mat aj 50m. kisnu das na podium a mixakovu cast do rezie

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: 16 stopé záznamové zařízení

Příspěvek od Pytkin » 12 led 2011 17:43

kexik : no ale armovat stopy a stlacat record/play bude musiet chodit na podium .. to je dost odveci .. alebo je to ovladatelne aj dako z tej mixakovej casti ?

Uživatelský avatar
Drumer
Příspěvky: 326
Registrován: 06 úno 2008 13:14

Re: 16 stopé záznamové zařízení

Příspěvek od Drumer » 12 led 2011 18:19

Kexik:to je klasický síťový kabel?

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Re: 16 stopé záznamové zařízení

Příspěvek od kexik » 13 led 2011 08:30

drumer: ano, normalny sietak s rj45 koncovkami
pytkin: rec, stop, play mas aj na tej mixovej casti. armovat musis zrejme na tej vstupovej, ale predpokladam ze kazdy bude aj tak tocit vsetky stopy do ktorych je daco pichnute...

Uživatelský avatar
Fractal
Příspěvky: 2685
Registrován: 10 dub 2004 14:54

Re: 16 stopé záznamové zařízení

Příspěvek od Fractal » 13 led 2011 08:44

Pytkin píše:to je celkom k hovnu .. to ma len 8 vstupov ..

Obrázek

LOOOOL :D vis co?! je to fakt, je to uplne k nicemu... :mrgreen:

Odpovědět