16 stopé záznamové zařízení
Re: 16 stopé záznamové zařízení
no je to spíš studiovej mix, než koncertní. tam se vyplatí spíš digitály s pamětí. mě by ho bylo líto tahat na koncerty. Pokud to je luxusní kapela s luxusní zkušebnou, tak do zkušebny to může být paráda. hodně flexibilní a vysoká kvalita záznamu.
kexik:no spíše bych uvítal nějaké portastudio se 16 fyzickými vstupy,je něco takového?
to je celkom k hovnu .. to ma len 8 vstupov ..

Jeste je moznost tato:
http://www.thomann.de/de/mackie_onyx_1640i.htm
Je to analogovy mix s 16 mikrofonnimi vstupy a 16 kanalovou firewire zvukovkou.
http://www.thomann.de/de/mackie_onyx_1640i.htm
Je to analogovy mix s 16 mikrofonnimi vstupy a 16 kanalovou firewire zvukovkou.
2Drummer: ta YAMAHA nebo Roland, co jsem zmiňoval, se ti nelíběj?
P.
P.
Už jsme objednali toho 16 stop Fostexe,puvodne jsem myslel že má jen 16 bit převodníky,ale má 24 bit,takže to byla pro nás nej varianta.Ta Yamaha je fajn i ten Roland,ale všechno má je 8 fyzických vstupů,pokud jsem se dobře díval 
Bez expanzní desky ano
vzhledem k tomu, že základní foto je bez těchto rozšíření, tak ses díval dobře - jen jsi dobře nečetl můj příspěvek ze začátku
P.
P.
ono si treba tiez vsimnut ze ten fostex pouziva digitalny parak...
Kexik:to v praxi znamená co?:)
ze ta mixakova cast a ta kisna kde su vstupy, su oddelene a ide ich prepojit CAT5 kablom... ten moze mat aj 50m. kisnu das na podium a mixakovu cast do rezieDrumer píše:Kexik:to v praxi znamená co?:)
kexik : no ale armovat stopy a stlacat record/play bude musiet chodit na podium .. to je dost odveci .. alebo je to ovladatelne aj dako z tej mixakovej casti ?
Kexik:to je klasický síťový kabel?
drumer: ano, normalny sietak s rj45 koncovkami
pytkin: rec, stop, play mas aj na tej mixovej casti. armovat musis zrejme na tej vstupovej, ale predpokladam ze kazdy bude aj tak tocit vsetky stopy do ktorych je daco pichnute...
pytkin: rec, stop, play mas aj na tej mixovej casti. armovat musis zrejme na tej vstupovej, ale predpokladam ze kazdy bude aj tak tocit vsetky stopy do ktorych je daco pichnute...
Pytkin píše:to je celkom k hovnu .. to ma len 8 vstupov ..
LOOOOL